Printul Harry si Meghan au lansat prima editie a podcastului de pe Spotify. Ce mesaj au transmis

Joi, 31 Decembrie 2020, ora 02:02
3061 citiri
Printul Harry si Meghan au lansat prima editie a podcastului de pe Spotify. Ce mesaj au transmis
Harry si Meghan Markel FOTO Instagram

Printul Harry al Marii Britanii si sotia sa, Meghan, le-au multumit marti angajatilor din domeniile esentiale si au oferit cuvinte de incurajare pentru persoanele care au suferit in 2020 din cauza pandemiei de coronavirus in prima editie a podcastului lor de pe platforma Spotify, informeaza Reuters.

Harry si Meghan, cunoscuti sub titulatura oficiala de ducele si ducesa de Sussex, au fost gazdele emisiunii si au prezentat mesaje de sperante pentru anul ce vine din partea cantaretului Elton John, producatorului si actorului Tyler Perry, campioanei de tenis Naomi Osaka, precum si din partea altor celebritati, artisti si scriitori.

Pe parcursul episodului de 33 de minute, cuplul princiar a multumit personalului medical si celor din primele randuri ale luptei impotriva pandemiei de COVID-19, dar si altor persoane care au facut sacrificii in acest an plin de provocari.

''Mesajul nostru este ca, indiferent ce se intampla in viata, oameni buni, credeti-ne cand va spunem, dragostea invinge'', a spus Meghan.

''Dragostea invinge intotdeauna'', a adaugat Harry.

Episodul s-a incheiat cu aparitia surpriza a fiului in varsta de 19 luni al cuplului, Archie. Cu ajutorul parintilor sai, Archie a reusit sa spuna: ''Happy ... New ... Year!''.

Harry si Meghan au renuntat in ianuarie la indatoririle regale si s-au mutat impreuna cu Archie in California de Sud pentru a avea un stil de viata mai independent si a se indeparta de presa britanica ostila. Cei doi nu au facut nicio referire la decizia de a se muta in timpul podcastului.

In septembrie, cuplul princiar a semnat un acord multianual de productie cu platforma Netflix, urmat de un contrat pe mai multi ani de a produce si gazdui podcast-uri pentru Spotify.

Donald Trump a criticat-o pe Meghan Markle si i-a dorit ''mult succes'' printului Harry

Nunta regala. Printul Harry si Meghan Markle au zis "DA!"

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle intră într-o nouă afacere. Produsul delicios promovat de Ducesa de Sussex
Meghan Markle, Ducesa de Sussex, lansează primul produs din noul său brand de lifestyle. Markle ar putea vinde dulceață de căpșuni, conform unor influenceri de pe platforma X, fostă Twitter....
Prințul Harry, lăsat fără pază când vizitează Marea Britanie. Trebuie să achite din propriul buzunar pentru protecție
Prințul Harry, lăsat fără pază când vizitează Marea Britanie. Trebuie să achite din propriul buzunar pentru protecție
Justiţia britanică, care în februarie a refuzat să îi acorde prinţului Harry protecţie poliţienească sistematică în timpul vizitelor sale în Marea Britanie, a respins luni, 15 aprilie,...
#Printul Harry, #Meghan Markle, #spotify, #podcast , #stiri internationale
Comentarii
Poza Salamcusoia
Salamcusoia
rank 5
Multe urari de sanatate ciinelui.