Serviciile de urgenţe din Turcia se luptă pentru a treia zi consecutiv cu incendiile devastatoare VIDEO

Sambata, 31 Iulie 2021, ora 14:07
2503 citiri
Serviciile de urgenţe din Turcia se luptă pentru a treia zi consecutiv cu incendiile devastatoare VIDEO
Zece focare de incendii sunt în continuare active FOTO captura Youtube

Serviciile de urgenţe din Turcia continuă să lupte cu o serie de incendii de vegetaţie devastatoare care se manifestă în această ţară pentru a treia zi la rând, informează DPA.

Zece focare de incendii sunt în continuare active, inclusiv trei în populara regiune turistică Antalya, a anunţat ministrul turc al Agriculturii şi Silviculturii, Bekir Pakdemirli, într-un mesaj publicat sâmbătă pe Twitter.

Din cele 98 de incendii care au izbucnit în numeroase provincii ale Turciei începând de miercuri, 88 sunt în prezent controlate de pompieri.

Incendiile sunt deosebit de grave pe coasta mediteraneeană a Turciei, unde vânturile puternice au afectat eforturile depuse de echipele de pompieri. Multe regiuni şi hoteluri au fost evacuate, iar turiştii au fost transportaţi în zone sigure cu ajutorul unor ambarcaţiuni.

Până acum, bilanţul acestor incendii este de patru victime omeneşti.

Cauzele care au dus la izbucnirea incendiilor sunt deocamdată necunoscute. Autorităţile turce investighează toate pistele şi nu exclud posibilitatea unor incendieri premeditate.

În regiunile de coastă turce de la Marea Mediterană şi Marea Egee, un val de căldură deosebit de intens, cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius, este aşteptat în zilele următoare.

#incendii, #Turcia, #victime, #pompieri, #antalya , #stiri internationale
Comentarii
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1
a venit rindul otomanilor si persanilo sa le arda tarlaua imperiala