Liderii G7, despre pandemie, la finalul summitului: "Vom continua sprijinul pentru economiile noastre cat timp va fi necesar"

Duminica, 13 Iunie 2021, ora 17:28

   

Liderii G7, despre pandemie, la finalul summitului: "Vom continua sprijinul pentru economiile noastre cat timp va fi necesar"
Liderii statelor din G7 au transmis duminica, 13 iunie, in finalul summitului de la Cornwall, ca vor continua programele masive de sustinere economica post-COVID "atat timp cat va fi necesar" si ca vor evita greselile din trecut.

"Vom continua sprijinul pentru economiile noastre cat timp va fi necesar, concentrandu-ne in locul raspunsului la criza pe promovarea cresterii in viitor", cu scopul de a crea locuri de munca, de a investi in infrastructura, de a sustine inovatia si pe oameni. "Nu s-a intamplat asa la crizele globale anterioare si suntem hotarati ca de aceasta data sa fie altfel", afirma liderii G7 (Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Marea Britanie si SUA).

Acestia isi exprima totodata sustinerea pentru proiectul privind un impozit minim global, anuntat la reuniunea de saptamana trecuta a ministrilor de finante din G7.

G7 cere pe de alta parte o ancheta aprofundata a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) asupra originilor COVID-19 in China, care sa fie "transparenta" si "desfasurata de experti", a consemnat AFP.


Urmareste Ziare.com pe Facebook   si  pe Instagram   Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Citeste mai multe despre
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1346 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
MacGigi
rank 5
Planul Marshall 2021 este garantia rezilientei, pacii si progresului
Nimeni nu construieste ca sa distuga!
Ganditi-va la asta, din cand in cand, cand scuipati si injurati.
angel9913
rank 5
Singura garantzie, bey oaie, este cea...
... a unei inflatzii antologice ! Romanashii ar trebui sa stie foarte bine ce urmeaza; ei inca mai socotesc in "milioane"... :)
tarfrad
rank 5
Ha, ha, ha! Perfect de acord...!
Doar la voi, la turmele din Rusia, mai trăiesc cainii cu covrigi SUB coadă, nu-i așa angeloave...?
Toma78
rank 1
Vise cu Planul Marshall
Planul Marshall al Americii pentru Europa de Vest a fost conceput in 1948, cand dolarul era acoperit in aur... $13 miliarde atunci erau bani, acum sunt bani de scobitori pentru iresponsabilul Bidon_Trilion.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor