O tânără de 20 de ani a fost sfâșiată de o haită de câini ciobănești

Sambata, 28 August 2021, ora 08:58
12670 citiri
O tânără de 20 de ani a fost sfâșiată de o haită de câini ciobănești
Simona Cavallaro a fost ucisă de câinii de pază ai unei turme de capre FOTO Facebook

Un incident înfiorător s-a petrecut joi, 26 august, în Calabria, Italia. O tânără de 20 de ani a fost ucisă de câini ciobănești foarte agresivi.

Atacul sângeros a avut loc în provincia Catanzaro, din Calabria. Simona Cavallaro a fost sfâșiată de câini, scrie publicația italiană Leggo.it.

Carabinierii au identificat rapid două dintre animalele ucigașe și încearcă să dea acum de proprietarul acestora, pe baza cip-ului pe care îl aveau implantat. Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri, întrucât animalele erau foarte agresive.

Se pare că atacul a fost dat de nu mai puțin de 15 câini ciobănești din rasa "pastore maremmano".

Potrivit investigatorilor, Simona Cavallaro se afla pe Monte Fiorino, într-o zonă de picnic. La un moment dat, aceasta s-a îndepărtat de grupul în care se afla, pornind într-o expediție prin pădurea din apropiere împreună cu un prieten. Cei doi au fost atacați de haita de ciobănești care păzeau o turmă de capre. Tânărul care o însoțea pe Simona a reușit să scape găsindu-și refugiu într-o baracă din apropiere.

Carabinierii l-au găsit pe stăpânul turmei păzite de câinii ucigași.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Un club de tradiție își transformă stadionul în parc solar
Un club de tradiție își transformă stadionul în parc solar
Udinese este cel mai ''verde'' club de fotbal din Italia şi al patrulea la nivel mondial, obiectivul său fiind zero emisii de carbon, iar filosofia sa este sustenabilitatea, informează EFE....
A murit unul dintre marii maeștri ai cinematografiei europene
A murit unul dintre marii maeștri ai cinematografiei europene
Timp de decenii, inseparabilii fraţi Taviani s-au aflat în spatele unora dintre cele mai influente filme din cinematografia italiană, inclusiv capodopera "Padre Padrone", care a câştigat Palme...
#Simona Cavallaro, #ucisa caini, #caine ciobanesc, #Italia, #Calabria , #stiri internationale