Un barbat din Moscova a stat cu o moneda in nas, timp de 53 de ani, pana nu a mai putut sa respire normal

Luni, 30 Noiembrie 2020, ora 03:24
3826 citiri
Un barbat din Moscova a stat cu o moneda in nas, timp de 53 de ani, pana nu a mai putut sa respire normal
Sursa: Pixabay

Incapabil sa respire normal de mai multe luni, un rus de 59 de ani a provocat o mare surpriza medicilor dintr-un spital din Moscova, care i-au descoperit in nara dreapta un mic obiect ce ramasese blocat acolo de mai bine de o jumatate de secol: o moneda care deja se "fosilizase".

Daca unii isi pastreaza grijulii banii sub saltea, altii in banca, ei bine, acest barbat avea seiful in alta parte, au glumit internautii dupa ce povestea a fost facuta publica, scrie Bzi.ro.

Barbatul, care de mai multe luni nu mai putea sa respire normal, a decis sa mearga la spital. Medicii ORL-isti, l-au examinat, i-au facut tot felul de analize si in final au constatat cu surprindere ca pacientul avea "un corp strain, dens si rotund" in cavitatea nazala, in nara dreapta. Obiectul arata ca si cum "se fosilizase" pe fundul nasului.

Intrebat daca are idee cum a putut ajunge moneda in nasul sau, barbatul si-a amintit ca el insusi isi bagase un banut de o copeica. Era mic, avea 6 ani si a facut-o din joaca. Numai ca i-a fost frica sa-i spuna mamei, care era destul de servera, asa ca a pastrat tacerea si intr-un final a si uitat de aceasta poveste.

Pe parcursul anilor insa, in jurul monedei s-a format un conglomerat cu densitate dura, un rinolit (calcul nazal), a explicat unul dintre medicii care l-au tratat. Rinolitul s-a tot marit pana cand i-a obturat calea nazala si i-a taiat efectiv accesul la oxigen.

Operatia a fost un succes

Operat timp de o ora si jumatate, barbatul a iesit fara sechele din aceasta aventura inceputa in copilarie, avand un sept nazal nou, perfect restaurat. Fericit ca-si regaseste respiratia normala, barbatul nu a mai urmat recomandarile medicilor si si-a scos mai inainte de vreme pansamentul de vata pe care il avea in nara, necesar pentru consolidarea structurii noului sau nas. "Asta, pentru ca nu mai este mama sa care sa-l certe!", a conchis amuzata una dintre doctoritele care l-a operat.

Elena Lasconi, dupa modelul Firea, isi anunta sfintirea biroului. "Ce legatura are biserica cu bunul mers al administratiei locale? Mentalitate de evul mediu"

CTP nu-l iartă pe Putin: "Fenomenală seria divergentă de minciuni kaghebiste"
CTP nu-l iartă pe Putin: "Fenomenală seria divergentă de minciuni kaghebiste"
Masacrul de la Moscova, în urma căruia au murit peste 140 de oameni și au fost răniți peste 205, este marcat, în opinia lui Cristian Tudor Popescu, de o serie de minciuni catalogate ca fiind...
Servicii secrete în tranziție și terorism second-hand
Servicii secrete în tranziție și terorism second-hand
Recentul atac terorist asupra unei săli de spectacol dintr-o suburbie a Moscovei, în Krasnogorsk, soldat cu 139 de morți și 182 de răniți, ridică multiple întrebări, de la cine se află cu...
#stiri internationale, #Rusia, #caz ciudat, #moneda , #stiri internationale