Tragedie în SUA: Un copil de 5 ani, ucis din greșeală cu o armă de foc de către un adolescent

Duminica, 28 Noiembrie 2021, ora 14:04
2004 citiri
Tragedie în SUA: Un copil de 5 ani, ucis din greșeală cu o armă de foc de către un adolescent
Adolescentul de 13 ani a tras accidental asupra copilului. FOTO: Pixabay.com

Un copil în vârstă de 5 ani a murit împușcat în Minnesota, SUA, după ce un adolescent care mânuia o armă de foc a tras accidental asupra acestuia. Autorul și alți prieteni ai lui, tot adolescenți, filmau un clip video pentru a-l posta pe o rețea de socializare.

Poliţia din oraşul Brooklyn Park, statul Minnesota, a comunicat că un băiat de 13 ani este suspectat că a tras accidental în timp ce mânuia o armă de foc. El a fost arestat şi plasat într-un centru pentru minori.

„Pe 25 noiembrie la ora 22:19, ofițerii de poliție din Brooklyn Park au fost chemați la o casă aflată la adresa (…) Florida Ave., pentru un copil de 5 ani care fusese împușcat. Ofițerii sosiți au încercat să acorde primul ajutor; cu toate acestea, copilul a murit la fața locului. Din datele preliminare s-a stabilit că un minor de 13 ani din casă mânuia o armă. Alți câțiva minori au fost prezenți în timp ce încercau să realizeze un videoclip pe rețelele de socializare. La un moment dat, minorul de 13 ani a tras cu arma, nimerind victima de sex masculin de 5 ani. Informațiile preliminare îi fac pe anchetatori să creadă că minorul de 13 ani care a tras cu arma a împușcat accidental victima de 5 ani. Acest incident rămâne sub investigație de către Departamentul de Poliție din Brooklyn Park”, arată reprezentanții Poliției pe Facebook.

Bilanț de Ziua Recunoștinței în SUA: 35 de victime ale armelor de foc

Armele de foc au făcut cel puţin alte 35 de victime joi în Statele Unite, când americanii au sărbătorit Ziua Recunoştinţei, una dintre cele mai populare sărbători ale ţării, potrivit site-ului Gun Violence Archives.

O fetiţă de cinci ani a murit în South Fulton, o suburbie a oraşului Atlanta. Familia ei a declarat pentru WCB-TV că fetiţa a declanşat accidental o armă lăsată pe un scaun. Poliţia a declarat însă că un copil de trei ani este cel care a tras accidental, informează Fox News.

Violenţele cu arme de foc au crescut de la începutul pandemiei în Statele Unite. Peste 40.000 de persoane au murit împuşcate de la începutul anului, inclusiv sinucideri, printre victime numărându-se şi 274 de copii sub 12 ani, potrivit Gun violence Archives.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Joe Biden este ridiculizat în SUA, după ce a povestit istoria unui unchi despre care susține că a fost "devorat de canibali"
Joe Biden este ridiculizat în SUA, după ce a povestit istoria unui unchi despre care susține că a fost "devorat de canibali"
Preşedintele american Joe Biden a provocat stupoare, joi, 16 aprilie, după ce a povestit despre unchiului său, despre care presupune că a fost devorat de canibali în Noua Guinee în timpul...
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
Putin și-a propus să câștige Donbasul înainte de a se ”ocupa” de alegerile din SUA. Lupte dure la Oceretine și Ceasiv Iar
În sectorul Avdiivka, în doar patru zile, rușii au înaintat un km până la Oceretine și au pătruns în sat, punând stăpânire pe împrejurimile sudice. Constatând acest fapt, jurnalistul...
#SUA, #arme de foc, #tragedie, #copil impuscat mortal , #SUA