Soarecii, instrument de lupta in "terorismul alimentar"

Duminica, 06 Martie 2011, ora 11:30
2379 citiri
Soarecii, instrument de lupta in "terorismul alimentar"
sursa: myfoxphilly.com

Un patron din Philadelphia a fost acuzat de "terorism alimentar", dupa ce a raspandit soareci vii in pizzeriile din zona in care se afla si localul sau, cu scopul de a-si scoate competitorii, fie si temporar, din afaceri.

Nickolas Galiatsatos, in varsta de 47 de ani, proprietar la "Nina's Bella Pizzeria" situata in Upper Darby (Pennsylvania), este acuzat ca a plasat saculeti continand soareci vii in localurile concurente, relateaza morallowground, citand Philadelphia Inquirer.

"Teroristul" a vizitat mai multe pizzerii din zona si a pretins ca doreste sa foloseasca toaleta. Acolo a plasat mai multi soareci, in speranta ca acestia ii vor speria pe consumatori.

Patronul de la "Verona Pizzeria" l-a urmarit insa pe Galiatsatos, cand a mers la toaleta, si a observat ca, desi initial avusese asupra sa o punga, la intoarcere aceasta disparuse.

El a alertat doi ofiteri de politie care, in urma verificarilor, au reusit sa recupereze punga suspecta inauntrul careia se gaseau trei soricei.

Oamenii legii au pornit in urmarirea lui Galiatsatos si l-au retinut in fata altei pizzerii din apropiere, "Uncle Nick's Pizza", imediat dupa ce acesta amplasase un obiect intr-un cos de gunoi. Dupa o cercetare rapida a pubelei, politistii au descoperit o alta punga, ce continea sase soareci.

Galiatsatos s-a aparat spunand ca el este adevarata victima, pizzeria lui fiind anterior infestata cu soareci, si ca ii banuieste pe concurentii sai de complot.

Acesta a fost motivul, a marturisit el, pentru care a cumparat soarecii, cu 10 dolari, de la un magazin de animale de companie.

Patronului "terorist" i s-a intocmit in prezent dosar penal, capetele de acuzare constand in cruzime fata de animale, stricaciuni incriminate de lege, hartuire si comportament turbulent.

Soriceii salvati sunt in siguranta, fiind preluati pentru moment in custodie de catre Upper Darby Animal Control.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#terorism alimentar soareci, #soareci pizzerie concurenta Pennsylvania , #terorism