Ziare.com

Alerta MAE: Nu plecati in Tunisia!

Sambata, 15 Ianuarie 2011, ora 08:21

   

Alerta MAE: Nu plecati in Tunisia!
Ministerul Afacerilor Externe a emis vineri seara o alerta de calatorie pentru Tunisia si ii sfatuieste pe cei care intentioneaza sa calatoreasca in aceasta tara, unde au loc proteste violente si a fost decretata starea de urgenta, sa evite calatoriile care nu sunt necesare.

Ca urmare a manifestatiilor de strada, autoritatile tunisiene au proclamat starea de urgenta, introducand interdictia deplasarilor in grupuri mai mari de trei persoane. Au fost instituite interdictii in ceea ce priveste circulatia intre orele 18.00 - 06.00, precizeaza MAE.

Astfel, cetatenii romani care se afla in Tunisia sunt rugati sa respecte recomandarile autoritatilor, sa se supuna tuturor controalelor instituite de autoritati, sa respecte interdictiile de circulatie in intervalul de timp pentru care au fost instituite, sa evite locurile aglomerate si sa transmita Ambasadei Romaniei la Tunis coordonatele unde pot fi contactati (telefon mobil, e-mail etc.)

MAE informeaza ca datele de contact ale Ambasadei Romaniei in Tunisia, la care cei aflati pe teritoriul tunisian pot solicita asistenta consulara, sunt: 00216-71-766.926, e-mail: ambroum@planet.tn.
Harta alegerilor locale 2020. Lista cu toti candidatii la consiliile judetene si la primariile marilor orase din Romania

Citeste mai multe despre Tunisia razboi alerta MAE
Sursa: rNews

Articol citit de 1292 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor