Teroare in Tunisia: A incasat trei gloante pentru a-si proteja iubita

Sambata, 27 Iunie 2015, ora 19:55
16637 citiri
Teroare in Tunisia: A incasat trei gloante pentru a-si proteja iubita
Foto: Wales News Service / itv.com

Un britanic a incasat trei gloante in spate in timpul atentatului de vineri din Tunisia, dupa care a suferit un atac de cord, protejand-o cu propriul corp pe logodnica sa de atacatorul care a tras pe plaja.

Zeci de turisti straini si-au pierdut viata sau au fost raniti in atentatul produs vineri la Sousse, in numele Statului Islamic.

Teroare in Tunisia - Gruparea Statul Islamic revendica atentatul

Matthew James, un inginer in varsta de 30 de ani, a fost impuscat in umar, piept si sold de catre terorist, in timp ce statea la plaja langa logodnica sa, Sarah Wilson.

"A incasat un glont pentru mine. Ii datorez viata pentru ca s-a aruncat in fata mea cand ucigasul a inceput sa traga", a declarat Sarah (26 de ani), aflata la spitalul din Tunisia unde este internat iubitul ei, relateaza The Telegraph.

"Era plin de sange, dar mi-a spus sa fug. Mi-a spus ca ma iubeste si sa le spun si copiilor ca ii iubeste", a mai declarat tanara, care si-a ascultat iubitul si a luat-o la fuga pentru a scapa de atacatorul care continua sa traga.

Teroare in Tunisia: Sute de turisti straini se grabesc sa paraseasca tara

Ea povesteste ca pe plaja era haos, iar in piscina hotelului plutea un cadavru insangerat.

"Lumea tipa, se auzea suierul gloantelor. Sunt atat de fericita ca Matthew este in viata, pentru ca atatia au murit!", a mai spus Sarah, precizand ca nu isi aminteste cum a inceput totul, dar a retinut silueta in negru a atacatorului.

Atentate pe trei continente. Vor urma si altele? - Presa externa

Bilantul atentatului terorist produs vineri pe plajele hotelului Riu Imperial Marhaba din Port el Kataoui, situat in apropiere de orasul Sousse, se ridica vineri seara la 38 de morti, majoritatea britanici, dar si germani, belgieni si francezi.

Acesta a fost cel mai sangeros atentat din istoria recenta a Tunisiei, survenind la doar trei luni dupa cel comis la muzeul Bardo si soldat cu 22 de morti.

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#atentat Tunisia, #atac Sousse Tunisia , #Tunisia