FOTO Recep Erdogan s-a vaccinat impotriva COVID-19 in direct la televiziune. Presedintele Turciei a primit o doza din serul chinezesc Sinovac

Vineri, 15 Ianuarie 2021, ora 08:26
2496 citiri
FOTO Recep Erdogan s-a vaccinat impotriva COVID-19 in direct la televiziune. Presedintele Turciei a primit o doza din serul chinezesc Sinovac
Foto: Facebook/ Recep Tayyip Erdogan

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a fost vaccinat impotriva COVID-19 joi seara, in direct la televiziune, relateaza AFP si Reuters.

Presedintia turca a difuzat imagini in care se vede cum presedintele turc, cu masca pe figura, primeste o prima injectie cu un vaccin chinez intr-un spital din Ankara.

"Sper ca campania de vaccinare va fi benefica si ca vom primi rapid cele 50 de milioane de doze necesare", a declarat el dupa vaccinare.

"Unii fac publicitate negativ in jurul vaccinarii, dar sper ca bunul simt va prevala", a adaugat el.

Vaccinandu-se in direct la televiziune in prima zi a campaniei, Erdogan pare a incerca sa-i linisteasca pe turci asupra eficientei vaccinului chinezesc care face obiectul dezbaterilor, scrie AFP.

Turcia a inceput joi sa administreze personalului medical vaccinul produs de compania chineza Sinovac, in contextul lansarii unui program national de vaccinare impotriva COVID-19, boala care a cauzat moartea a peste 23.000 de persoane in aceasta tara. Pana in prezent au fost vaccinati peste 200.000 de membri ai personalului medical.

#recep erdogan, #Recep erdogan turcia, #Recep erdogan vaccin chinez, #Recep erdogan vaccinat covid , #Turcia
Comentarii
Poza Alooo
Alooo
rank 5
Alooo...Dictatorii