Sase zboruri Bucuresti-Istanbul si retur au fost anulate

Sambata, 16 Iulie 2016, ora 09:14
2556 citiri
Sase zboruri Bucuresti-Istanbul si retur au fost anulate
Foto: Arhiva Ziare.com

Sase zboruri Bucuresti-Istanbul si retur au fost anulate, sambata dimineata, pe Aeroportul Henri Coanda, din cauza evenimentelor care se desfasoara in Turcia.

Este vorba despre cursa Turkish Airlines care trebuia sa ajunga la Bucuresti la ora 01.25. O alta cursa, de la aceeasi companie aeriana, urma sa aterizeze la Bucuresti la ora 8.30. De asemenea, este vorba despre o cursa Tarom care ar fi trebuit sa decoleze din Istanbul si sa ajunga pe Otopeni la 11.55.

Pe Aeroportul Henri Coanda au fost anulate urmatoarele decolari catre capitala Turciei: o cursa Turkish Airlines programata sa plece la 05.55, o cursa de la compania Tarom, programata sa decoleze la 08.35 si un alt zbor al companiei Turkish Airlines, care ar fi trebuit sa plece la ora 10.00.

Citeste mai multe despre tentativa de lovitura de stat din Turcia - LIVE

In cursul zilei, mai sunt programate doua curse de linie, dus-intors, catre Istanbul. O cursa apartine companiei Tarom, care urmeaza sa decoleze la 16.25, si sa se intoarca la 19.50 si una a companiei Turkish Airlines, care aterizeaza la Bucuresti la ora 20.10 si urmeaza sa plece spre capitala Turiciei la 21.45. Acestea nu au fost anulate pana la ora transmiterii acestei stiri.

Pe Aeroportul Henri Coanda mai sunt programate sa decoleze spre Turcia sapte zboruri charter, sase curse catre Antalya si o cursa catre Bodrum. Acestea nu au fost anulate.

Vezi reactia liderilor internationali dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia

Ministerul Afacerilor Externe recomanda turistilor si celorlalti cetateni romani aflati in Turcia sa nu paraseasca locurile in care sunt cazati si sa evite orice deplasari care nu sunt strict necesare, in special in locurile aglomerate. Cetatenii romani pot suna la numerele +90.312.44.77.920; +90 212 3583541; +90 212 3580516; +90 212 3583537, +90 232 4650579.

Aeroportul international Ataturk, din Istanbul, a fost redeschis, iar prima cursa a aterizat deja dupa tentativa esuata de lovitura de stat din noaptea de vineri spre sambata. Autoritatile au anuntat ca aeroportul se afla sub controlul militarilor loiali Guvernului. In plus, ele au anuntat ca circulatia tancurilor pe podurile peste stramtoarea Bosfor este interzisa, din motive de siguranta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#zboruri anulate Turcia Otopeni, #tentativa lovitura stat Turcia , #Turcia