Ziare.com

Obama, somat sa aprobe urgent livrarea de arme Ucrainei

Joi, 05 Martie 2015, ora 22:11

   

Obama, somat sa aprobe urgent livrarea de arme Ucrainei
Presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul american, John Boehner, si un grup de congresmeni i-au cerut joi presedintelui Barack Obama sa aprobe livrarea de arme Ucrainei.

"Va solicitam sa aprobati rapid masuri suplimentare pentru a sprijini eforturile Ucrainei de a-si apara teritoriul suveran, inclusiv prin transferul de sisteme letale defensive catre armata ucraineana", se arata intr-o scrisoare semnata de mai multi parlamentari americani.

Acestia au subliniat importanta continuarii eforturilor diplomatice alaturi de partenerii europeni in vederea solutionarii crizei din estul Ucrainei, dar i-au cerut liderului de la Casa Alba sa "convinga Europa sa opreasca acest atac asupra ordinii internationale, pentru a evita ca politica externa a SUA sa fie luata ostatica de cel mai mic numitor comun al consensului european".

Administratia Obama inca nu a luat o decizie cu privire la furnizarea de arme Ucrainei, dar oficiali de rang inalt din Pentagon au declarat ca sunt deschisi fata de aceasta posibilitate.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 4100 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
15 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Este nevoie de ajutor militar pentru ca Ucraina sa se poata apara,

In caz contrar Ucraina va fi ocupata in totalitate de rusi,iar prin acesta rusii vor avea cale libera sa ocupe Tarile Baltice, Polonia,Gurele Dunarii, intrand usor in Bulgaria si Romania,ocupand si aceste tari.Shalom

 

Chiar e nevoie ?

Si cu platesti ?

 

ajutorul militar acordat unui stat agresat-

-o masura obiectiva,corecta si necesara in noua ordine mondiala!
A nu se uita,ar fi un gest legitim de aparare si nu de invadare a unui alt teritoriu!
Indiferent de consecinte,Rusia trebuie sa stie ca incalcarea tratatelor internationale privind independenta unui stat ,nu poate fi tolerata!

Domnul Marin123(456...)

... "intrand usor in Bulgaria si Romania", alunecand suav pe langa Serbia, mangaind pe crestet Serbia si maraind la austrieci ... Come on! Sa fim seriosi! Teoretic, nea dorel Putin o va face, practic, nu-l lasa FSB-ul (stie el ce stie ...)

Ultimul test pentru rusi

Daca,nu riposteaza,militar pe fata Putin,este ultimul presedinte,al Rusiei

 

Ukraina e problema Iuropi lu peste

US nu trebuie s a se amestece la as a nivel. Populatia nu e de acord sa se faca ce trebuie iuropa ( lu peste ) s a faca .
Intre Rusia si US nu s-a tras, oficial, niciodata un singur foc de arma .
Mai ales acum ca Obama e musulman !
Iuropa sa faca armata . Nu cred ca US mai are datoria s a apere occidentul.
V a amintiti lozinca " Yankee go home ! ' !
Se auzea peste tot in occident. Acum e rindul rusiei sa se refaca si chiar s a ia ceva dun iuropa . Romanii sa invete repede rusa. Ajuta !

 

Domnu' tractorist,

de acord cu dv in mare parte, dar trebuie lamurit un lucru esential in legatura cu "iuropa (lu peste)": despre ce peste e vorba? Peste prajit, sau sushi?

Repede va rog ca sunt stocurile pline!!

Cine plateste totusi? Nimeni nu crede ca e cadou..

(nu se lasa astia pana nu-i da un motiv lui Putin sa ia TOATA Ucraina. Daca va jucati cu fundul gol pe langa..)

 

In rest Ucrainienii au de toate cele!.

Au si gaze pentru 5 (cinci) zile.De la "ucigasul" Vladimir.
Mrrr.Boehner a gasit si momentul (ne)potrivit.Tocmai acum cand se pare ca armistitziul e respectat de partzi.
Cinci zile se incalzesc cu gaze.Restul zilelor se incalzesc "la raze".

 

Ziariostii acestia ar trebui sa se duca la cursurile I.C.R. de

de limba romana,si sa invete ca intre rugat si somat este o "mica" deosebire. Apoi ar fi cazul ca unul care are macar un ochi sa ne explice ce inseamna fraza Ca"politica externa internationala a SUA sa fie luata ostatica de cel mai mic numitor comun al consensului european. Cum adica ce sa faca SUA sa declare razboi Europei ?Cine e acest mic numitor comun ? Ma bucura faptul ca jurnalistii nostri stiu sa copieze ceia ce nu inteleg nici ei.Ca sa aibe punctul lor de vedere este necesar un creer,ceia ce e greu lucru.Stiu ca in locul explicatiei cineva de sus va pune 5x1=1 si va rezolva problema.

Eu am ajuns la concluzia ca, pentru a fi ziarist

in Romania, nu-ti trebuie nici creer, nici gramatica, si nici macar o inteligenta.
Trebuie doar sa executi cu acuratete ordinele stapanilor. De aia sunt ei platiti, pentru ca executa ordinele, restul... limba romana, gramatica, inteligenta, bunul simt... sunt niste necunoscute care nu sunt deloc interesante pentru neuronul singuratic al ziaristului roman.

Nu este cazul de aprobare, livrarea s-a facut demult si se face.

Hai sa nu mai pierdem timpul.

 

E BINE,ca articolul e facut de "sursa" Agerpres.

totul e asa de clar,ca o spirala.Daca autorul ar fi fost un jurnalist,i-as fi cerut explicatii ce intelege el din ciorba aceasta.Cand colaborare cu Europa,cand punerea la punct a "Micului numitor comun"al Europei . Oare Europa este de marimea si importanta Iordaniei sau Libanului ?

 

Asta arata ca democratia a murit de mult, actualmente suntem in

Corporatism, unde marile corporatii (aici producatorii de armament) au in buzunar politicieni ( John Boehner, si un grup de congresmeni) care fac ce li se porunceste, iar acestia executa rapid ordinul pentru profitul corporatiei....

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor