Ziare.com

WikiLeaks: Google a fost "atacat" de oficiali chinezi

de Teodora Bodeanu
Duminica, 05 Decembrie 2010, ora 16:05

   

WikiLeaks: Google a fost "atacat" de oficiali chinezi
Atacul cibernetic asupra Google, ce a condus la retragerea temporara a companiei de pe piata chineza, a fost pus la cale de doi membri din Guvernul chinez, potrivit unor documente publicate de WikiLeaks.

In documentele respective se arata ca oficialii chinezi au organizat numeroase atacuri cibernetice asupra Guvernului american, asupra unor corporatii private si a unor alte state occidentale inca din 2002, relateaza Reuters.

Google, cel mai mare motor de cautare la nivel mondial, si-a inchis serviciul din China in luna martie, la doua luni dupa ce a incetat cenzura asupra rezultatelor, ca raspuns la atacurile cibernetice din China.

In luna iulie, Google a rezolvat problema redirectionand utilizatori catre un motor de cautare necenzurat.

"O sursa bine plasata sustine ca Guvernul chinez a coordonat intruziunile recente in sistemele Google", se arata in documente.

Sunt mentionate si doua nume ale oficililor Partidului Comunist: Li Changchun si Zhou Yongkank, ultimul fiind responsabil de securitate.

Saptamana trecuta, WikiLeaks a inceput publicarea a 250.000 de scrisori intre diplomatii americani si cei ai altor tari, furnizandu-le celor mai importante ziare din lume.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1495 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

" Google " a fost finantat de la creare si este controlat de catre C.I.A ( agentia Centrala de Informatii ). Prin urmare, desfasoara o actiune de spionaj, dezinformare si manipulare pe teritoriul altor tari. Cine nu crede, sa cerceteze on-line ( a se

vedea ce spun alde Webster Griffin Tarpley, care a scris mai multe carti, in care desfinteaza mituri precum George Bush-Sr, Barak h. Obama si ' sept. 11 '... Prin urmare, ceea ce au facut si fac chinezii, rusii, iranienii si alte cateva tari, care se opun ' NWO ' ( ' NOUA ORDINE MONDIALA ' ) este raspunsul de aparare, laatacurile cybernetice ale agresorilor deghizati in eliberatori ( lupul in blana de oaie ). Celor care nu cred, le reamintesc lovitura de stat din '53 din Iran, cand prim-ministrul ales democratic ( Mossadesh ) a fost inlaturat cu ajutorul C.I.A si instaurat Shah-ul ( unul dintre cei mai corupti si criminali despoti EVER ! ). Cei cativa romanasi-evrei de pe forum ( si acolitii lor )care sar ca arsi cand vine vorba despre Israel, Palestina, Iran si USA ( subiecte delicate, nu-i vorba ) au memoria selectiva si judeca cuunitati de masura diferite ! Ne vorbesc despre Hitler, Pol-Pot, Saddam Hussein & Co., dar se fac ca uita, cand vine vorba de Shah, de familia saudita, de cabala neoconservatorilor si doctrina de atac preventiv ( Paul Wolfowitz, Robert Perle & Co. ). PS: atat de mare este dezinformarea, incat foarte putini STIU despre rolul unor evrei in comertul cu sclavi, ori despre faptul ca in spatele mafiei italiene ( cu faimosii Al Capone, Giancana, Costello, traficante, s.a ) s-a aflat ATOT-PUTERNICA MAFIE EVREIASCA, condusa de Meyer Lansky si locotenentii sai Hyman Larner, Mickey Cohen, Jack Ruby s.a.

 

Alt conspirationist!

Ti-ai gasit locul pe acest forum, cam 50% sint la fel ca tine.

yep, conspiratii..atata doar ca pe mob-ster-ul Jack Ruby il chema in realitate Rubinstein

El l-a impuscat pe Lee Oswald in sediul politiei din Dallas, dupa ce in dupa-amiaza zilei de 22 noiembrie, a vorbit la telefon cu unul dintre locotenentii lui Meyer Lansky. Intrebat ce a cautat in sediul politiei pe 22 nov. dupa-amiaza, la conferinta cu ziaristii, a raspuns ca a facut-o pe translatorul pentru o delegatie de ziaristi din Israel ( exista fotografii, se pot accesa on-line ). Atata doar, ca NU a fost nici un ziarist israelian in Dallas in acele zile, ci doar o delegatie militara condusa de un ofiter numit Itzac Rabin ( ce avea sa ajunga prim-ministru si avea sa fie asasinat cu participarea ' Mossad-ului ' ). Conspiratii, nu-i asa ?! Dupa aparatorii versiunii oficiale, ca tine, tot o coincidenta este si faptul ca asasinatul a fost filmat de un individ Zapruder ( evreu si dansul ). Si tot o coincidenta este si faptul ca in cele doua turnuri gemene lucrau mii de evrei, DAR nu a fost nici unul victima ' operatiunii ' din sept. 11, 2001...Fostul presedinte italian, Francisco Cossiga, a declarat ca sept. 11 a fost planificat si executat de catre ' Mossad ' ( cu acordul si participarea indirecta a serviciilor speciale americane ). Conspiratii...?! Nu,tovule, ci realitati demonstrate...


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor