Ziare.com

Ubisoft: Fiecare casa va avea televizor 3D pana in 2012

de Alexandru Toreanik
Luni, 12 Iulie 2010, ora 21:22

   

Ubisoft: Fiecare casa va avea televizor 3D pana in 2012
Fiecare casa din Marea Britanie va avea un televizor 3D pana in anul 2013, potrivit producatorului de jocuri video Ubisoft.

Tehnologia 3D a devenit celebra datorita filmelor si a fost folosita la televizoare tocmai pentru a aduce in casele oamenilor experienta din cinematografe. Ubisoft, unul dintre cei mai mari producatori de jocuri video, spune, insa, ca televizoarele 3D vor ajunge in fiecare casa datorita cererii mari pentru jocuri video 3D, potrivit Daily Telegraph.

"Va incepe incet in acest an, dar, ca si televiziunea high definition, nu e exclus faptul ca ea sa ajunga in orice sufragerie in urmatorii trei ani", a declarat Murray Pannel, seful diviziei de marketing al Ubisoft UK

Producatorii de jocuri s-au grabit sa isi adapteze jocurile si consolele la noile cerinte. Sony a facut un update pentru consola Playstation 3, iar Nintendo a lansat o consola noua care suporta 3D chiar si fara ochelarii speciali.

Ubisoft mai estimeaza si ca 15-20% din jocurile video vor fi 3D anul viitor, iar pana in 2012 procentul va creste la 50%.
Citeste mai multe despre televizoare 3D jocuri video 3D
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2112 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

atentie unde puneti stampila!

si in fiecare casa cu teveu treide o sa fie cel putin un chior...post scriptum: cum o fi oare esca in 3d? dar boc?

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor