Cosmote ofera Internet mobil cu un pachet 3G prepaid

Miercuri, 04 August 2010, ora 16:38
5432 citiri
Cosmote ofera Internet mobil cu un pachet 3G prepaid

Cosmote Romania si-a extins portofoliul de servicii de Internet mobil 3G cu un pachet 3G prepaid. Pachetul cu modem si un credit de 10 euro costa 34 de euro.

Serviciul se adreseaza utilizatorilor care folosesc Internetul mobil ocazional si care cauta solutii de control al costurilor, precum studentii sau persoanelor care viziteaza Romania si doresc acces la Internet mobil in banda larga la preturi avantajoase, potrivit unui comunicat al Cosmote.

Noul serviciu in banda larga este in prezent disponibil in doua pachete start: Cartela Internet, un pachet ce contine o cartela SIM si un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fara TVA), sau pachetul dedicat de date modem 3G si cartela Internet, care contine un modem 3G ce ofera acces la Internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps si o cartela SIM cu 10 euro credit, totul pentru 34 euro (fara TVA).

Noile solutii sunt cele mai avantajoase oferte preplatite de date de pe piata, cu credit initial inclus. In plus, creditul initial inclus in pachetele preplatite ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea de 2GB, valabila pentru o luna, inca din momentul achizitionarii pachetului.

Odata ce pachetul start este achizitionat, clientii vor putea naviga pe Internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre urmatoarele extraoptiuni, cu trafic inclus.

Cu 2 euro, clientii pot accesa Internetul timp de doua zile, in limita unui trafic inclus de 500 MB. Pentru 5 euro, perioada creste la 7 zile, iar volumul de date ajunge la 1 GB. A treia extraoptiune, costa 10 euro si ofera Internet timp de o luna de zile, cu un trafic inclus de 2 GB.

Dupa ce traficul initial disponibil in cadrul extraoptiunii este consumat, clientii vor putea continua navigarea pe Internet, traficul suplimentar fiind tarifat cu 0,01 euro/MB pentru toate cele trei extraoptiuni. In plus, utilizatorii serviciului de date preplatit au posibilitatea de a trimite SMS-uri la un tarif standard de 0,05 euro/SMS.

Serviciile 3G sunt disponibile in prezent in aproximativ 3.300 localitati din intreaga tara.

A.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Cosmite Internet mobil, #Cosmote 3G prepaid, #Internet 3G , #3G
Comentarii
Poza DECEBALUS
DECEBALUS
rank 5