Vezi care sunt cele mai bune aparate foto pentru amatori

Vineri, 29 Octombrie 2010, ora 15:21
6600 citiri
Vezi care sunt cele mai bune aparate foto pentru amatori
Foto: alladale.com

Chiar daca e la moda sa faci poze cu telefonul, tot aparatele foto raman cea mai bun alegere daca vrei sa pastrezi instantanee din vacante sau de la diferite evenimente.

Camerele sunt din ce in ce mai mici, mai usoare si mai simplu de utilizat, iar calitatea imaginilor captate este din ce in ce mai buna. Incont a facut un clasament al camerelor digitale considerate cele mai performante si cu un raport calitate-pret foarte bun.

Canon PowerShot S90

Face cele mai clare poze chiar si in conditii de luminozitate slaba. Este foarte usor de utilizat si are un meniu simplu si clar. Pretul variaza intre 300 si 350 de euro.

Panasonic Lumix DMC-ZR1

Este o camera foarte silentioasa, performanta atat pentru fotografii cat si pentru video si poate fi achizitioanata la 200 de euro.

Sony Cyber-shot DSC-WX5

Pe langa calitatea imaginii si setari originale, ofera si posibilitatea de a face fotografii panoramice cu unghi larg in 3D. Aceasta camera costa 300 de euro.

Canon PowerShot SD4000 IS

Unul dintre cele mai impresionante aparate foto compacte. Este inzestrata cu lentile de camera profesionala, iar ca urmare si calitatea imaginii se apropie foarte mult de cea a aparatelor profesionale.Pretul unei astfel de camere ajunge la 400-450 de euro.

Nikon Coolpix S8000

Este camera ideala pentru incepatori si pentru cei comozi, care nu au rabdare sa umble prin meniu sa seteze diferite functii. Totul este automat, drept urmare, e dificil sa faci poze proaste cu ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Romania, printre campioanele Europei la deficit guvernamental
Deficitul guvernamental în Uniunea Europeană a crescut uşor anul trecut, de la 3,4% din PIB în 2022, până la 3,5% din PIB în 2023. România, in schimb, se numără printre ţările membre in...
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Criza mondială lovește cu putere toate țările. Câți bani vom pierde întrece orice închipuire
Cercetătorii de la Potsdam Institute for Climate Impact Research (PIK) au spus în noul studiu publicat în prestigioasa revistă Nature că scăderea economică a fost în mare parte blocată...
#aparat foto digital Panasonic Canon Nikon , #aparate foto