Ai cardul Club Diverta in telefon cu aplicatia VirtualCards!

Joi, 24 Iulie 2014, ora 07:48
3017 citiri
Ai cardul Club Diverta in telefon cu aplicatia VirtualCards!

Diverta este noul partener al aplicatiei VirtualCards. Astfel, cardul de fidelitate Club Diverta poate fi emis direct in smartphone. Telefonul este aratat la casa, iar persoana beneficiaza pe loc de avantajele dedicate membrilor Clubului Diverta.

Aplicatia VirtualCards ofera beneficiul de a putea intra in posesia cardului de fidelitate Club Diverta cu propriul smartphone. Totodata, cumparatorii Diverta care au deja in portofel cardul de fidelitate, il pot transfera acum in telefon, doar prin scanarea codului de bare afisat pe acesta.

Prima data, persoana va descarca aplicatia VirtualCards, disponibila gratuit in GooglePlay si App Store. Din lista predefinita de comercianti va fi accesat Diverta Club. Utilizatorului i se afiseaza doua optiuni: Adauga card existent, in cazul in care detine deja cardul de plastic si doreste sa il transfere in telefon, respectiv Solicita card virtual, pentru a deveni instant posesor al cardului Club Diverta.

Odata ce utilizatorul a ales sa intre in posesia cardului de fidelitate Club Diverta cu aplicatia VirtualCards, el trebuie doar sa completeze cateva campuri: Nume, Prenume, Localitate, Data nasterii, Telefon mobil, E-mail. Cardul de fidelitate Club Diverta se emite instant si utilizatorul poate imediat sa se bucure de ofertele Club Diverta.

Noul posesor al cardului poate consulta promotiile care se desfasoara in magazinele Diverta, primeste periodic notificari cu ultimele oferte si isi poate spune parerea prin intermediul butonului de feedback.

Cardul de fidelitate Club Diverta din aplicatia VirtualCards este aratat la casa de marcat, iar codul de bare este scanat direct de pe telefon. Printre avantajele cardului Club Diverta se numara: returnarea a 2% pe card din valoarea cumparaturilor, 5% reducere la prima tranzactie, impachetarea gratuita a cadourilor indiferent de valoarea lor, 10% reducere de ziua onomastica. Promotiile de care se pot bucura membrii cardului difera de la o luna la alta si pot conduce chiar la castigarea a numeroase premii.

VirtualCards este aplicatia care pastreaza toate cardurile de fidelitate in telefon. Numara 75.000 de utilizatori si peste 200.000 de carduri de fidelitate sunt accesate constant direct de pe telefonul mobil.

Aplicatia VirtualCards este un proiect dezvoltat de publisherul ActiveSoft. Printre site-urile din portofoliul sau se numara SfatulMedicului.ro, 4Tuning.ro, 220.ro, Studentie.ro, Calificative.ro, Hit.ro, Clopotel.ro, CrestinOrtodox.ro.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#aplicatie VirtualCards Diverta , #aplicatii