Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere

Miercuri, 27 Ianuarie 2016, ora 13:46
16255 citiri
Aplicatia care calculeaza valoarea reala a unei masini si costurile totale de intretinere
Foto: Auto.ro

Aplicatia de mobil Auto.ro calculeaza valoarea reala a unui automobil, dar si costurile totale de intretinere pentru o perioada de 5 ani.

"Aplicatia Auto.ro a lansat oficial in Romania singurul serviciu de Evaluare Auto disponibil pe smartphone. Serviciul este implementat in parteneriat cu Daniri Solutions. Acum, aplicatia de mobil Auto.ro permite tuturor utilizatorilor de dispozitive mobile sa afle valoarea unui automobil, pe care doresc sa-l vanda sau sa-l cumpere, dar si costurile totale de detinere pentru o perioada de 5 ani (binecunoscutul TCO - total cost of ownership) ", se arata in comunicatul remis Ziare.com.

Accesand modulul Evaluare Auto din aplicatia de mobil Auto.ro, veti avea de completat datele automobilului al carui valoare doriti sa o aflati.

Astfel, veti putea intra in posesia unui raport detaliat care include:

  • Valoarea actualizata a automobilului si marja de negociere recomandata in cazul tranzactionarii respectivului automobil.
  • Costul total de detinere pentru 5 ani, oferindu-se inclusiv detalii privind: costul total al combustibilului, costul cu asigurarea RCA, costurile legate de impozite si roviniete, costurile reparatiilor, reviziilor si deprecierea automobilului.
  • Rating-ul de satisfactie al automobilului, privind diverse criterii si feedback statistic al posesorilor de modele similare.

Raportul este poate fi personalizat in functie de dorintele utilizatorului, care poate alege din: rulaj anual, raport rulaj urban sau extraurban, reparatii in service de marca sau service independent, piese de origine sau aftermarket.

"Nu veti plati niciun cost suplimentar pentru noul raport astfel configurat. Toate rapoartele sunt trimise pe email si vor fi pastrate si in arhiva modulului Evaluare Auto din aplicatia Auto.ro.

Am lansat acest serviciu pentru a ajuta posesorii sa ia decizii informate, atunci cand vand sau cumpara un automobil si sa afle costurilor reale pe care le atrage utilizarea acestuia", potrivit comunicatului.

Despre aplicatia de mobil Auto.ro

Din aplicatia de mobil Auto.ro soferii pot realiza o serie de plati auto: taxa de pod, amenda de circulatie, rovinieta, rca, parcare, asistenta rutiera. Se instaleaza gratuit, a ajuns la peste 400.000 de instalari si are in Google Play si App Store peste 4.000 de recenzii.

Auto.ro powered by Vodafone este cea mai populara aplicatie auto din Romania si detine mai multe premii castigate la competitiile de profil, fiind desemnata aplicatia numarul 1 pentru soferi.

Aplicatia Auto.ro cuprinde:

  • - Plati auto: Taxa de pod, Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare, Asistenta rutiera
  • - Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
  • - Cerere Service: se primesc oferte de reparatie a masinii, revizie sau ITP
  • - Locatii auto: benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri, peste 30.000 de puncte de interes auto
  • - Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi.
  • Ea poate fi instalata pe dispozitivele Android si pe cele iOS.

    C.P.

    Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

    ”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
    ”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
    Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
    OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
    OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
    OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
    #aplicatie calculator valoare automobil, #calculator valoare automobil, #calculator valoare automobil masina , #aplicatii