Aplicatia care ii poate aduce 85 milioane de dolari unei vedete

Joi, 17 Iulie 2014, ora 08:19
2948 citiri
Aplicatia care ii poate aduce 85 milioane de dolari unei vedete
Foto: iTunes

Kim Kardashian, sotia cantaretului Kanye West, are o noua sursa de venit: o aplicatie pentru iPhone care ii va aduce milioane de dolari.

"Kim Kardashian: Hollywood" este un joc destinat smartphone-urilor produse de Apple, care iti arata cum este viata unei celebritati, potrivit Business Insider.

La doar trei saptamani de la lansare, a ajuns pe locul al cincilea in clasamentul aplicatiilor care genereaza cel mai mare profit din App Store.

Daca va ramane la fel de popular, i-ar putea aduce vedetei 85 milioane de dolari in acest an, adica de trei ori mai mult decat a castigat in 2013, potrivit Forbes.

Aplicatia, produsa de Glu Mobile, este gratuita, insa incurajeaza utilizatorii sa cumpere bunuri virtuale.

Care este secretul

Jucatorii pot avansa in societatea virtuala prin achizitia de bijuterii scumpe sau prin calatorii in Beverly Hill.

Se pare ca vedeta va pastra 45% din castigurile realizate de aplicatie, care ar urma sa genereze 190 milioane de dolari in acest an.

Va intrebati cine da atatia bani pentru un joc? Se pare ca multi din moment ce o femeie a cheltuit 500 de dolari pentru a castiga puncte.

"Am putea da lovitura", a spus Niccolo de Masi, CEO-ul Glu Mobile, intr-un interviu recent.

Utilizatorii sunt foarte incantati de joc, avand in vedere ca 40.000 dintre ei i-au acordat nota maxima (cinci stele).

"Este ca si cum ai trai o viata paralela. Nu doar ca ma zbat sa ajung o celebritate la Hollywood, dar clientii mei sunt vedete, asa ca aflu cum este viata lor. E o escapada perfecta dupa o zi de munca.

Hainele la moda, locuintele uimitoare, cluburile si socializarea sunt doar la cateva tastari distanta. Si ai parte de toate acestea in timp ce stai in pat", a explicat Payal Shah, un antreprenor care a devenit dependent de acest joc.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#aplicatie bani Kim Kardashian, #bani aplicatii, #aplicatie Kim Kardashian, #joc Kim Kardashian , #aplicatii