Aplicatia prin care poti sa angajezi un bataus, descarcata de zeci de mii de oameni

Marti, 21 Aprilie 2015, ora 16:51
10148 citiri
Aplicatia prin care poti sa angajezi un bataus, descarcata de zeci de mii de oameni
Foto: Hepta.ro

O aplicatie pentru telefoane mobile inteligente, care permite achizitionarea serviciilor unui bataus pentru a ataca persoane alese de utilizator, a fost descarcata de 40.000 de ori.

Potrivit independent.co.uk, utilizatorii publicau anunturi prin care solicitau serviciile unor batausi, in mare parte fosti soldati, gangsteri, escroci si antrenori de fitness, iar pretul varia in functie de cat de tare cereau sa fie batuta victima.

Un reporter din orasul Kunming, capitala provinciei chineze Yunnan, a publicat un anunt fals prin intermediul aplicatiei, iar dupa putin timp a primit numarul de telefon al unui bataus din Shanghai.

Aplicatia cumparata de Google care poate scoate soferii din Bucuresti din infernul zilnic

Batausul a promis ca va bate pe oricine i se cere si dorea sa fie platit in functie de cat de grave urmau sa fie ranile, la cererea reporterului. Pretul varia intre 200 si 500 de yuani, echivalentul a intre 32 si 80 de dolari americani.

In cele din urma aplicatia a fost stearsa din magazinul online dedicat, dar potrivit Qihoo 360, o companie care activeaza in domeniul securitatii online, a fost descarcata de 40.000 de ori.

Compania care a realizat aplicatia, Changsha Zhang Kong Information Technology Limited, a insistat ca scopul programului respectiv nu a fost niciodata utilizarea pentru activitati ilegale si a cerut personalului sau sa indeparteze orice cerere referitoare la angajarea de batausi sau alte activitati ilegale.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#aplicatie angajare bataus, #aplicatie bataus, #aplicatie bataie , #aplicatii