Auto.ro lanseaza plata amenzii din telefon

Duminica, 07 Septembrie 2014, ora 11:30
8471 citiri
Auto.ro lanseaza plata amenzii din telefon

Soferii romani au acum posibilitatea sa achite amenda de circulatie direct din telefon, prin intermediul aplicatiei de mobil Auto.ro.

Auto.ro lanseaza in parteneriat cu Libra Internet Bank serviciul "Plateste Amenda", fiind singura facilitate din Romania care permite plata amenzii de circulatie auto, prin card bancar, direct din telefon.

Soferii au acum posibilitatea sa achite, oricand si oriunde s-ar afla, contravaloarea amenzii auto din aplicatia Auto.ro. Tranzactia se proceseaza rapid si sigur prin serviciul de plati online furnizat de Libra Internet Bank.

Aplicatia este extrem de utila soferilor care au amenzi de platit si opteaza sa plateasca jumatate din minimul amenzii prevazute de lege, fiindu-le mai usor sa se incadreaze in termenul de 2 zile lucratoare de la data primirii procesului verbal de constatare a contraventiei, deoarece o pot plati de oriunde si la orice ora.

Procesul de plata a amenzii auto din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu, rapid si sigur: soferii completeaza datele procesului verbal, achita prin card bancar si primesc confirmarea, respectiv dovada platii prin e-mail. Fiind in format electronic, dovada platii amenzii poate fi regasita cu usurinta in caz de necesitate. Platforma ofera utilizatorului posibilitatea sa aleaga localitatea de domiciliu (domiciliul fiscal) catre care se va face plata.

"Tehnologia ne da posibilitatea sa accedem la servicii de plata mai avansate, care sa raspunda adecvat stilului de viata tot mai alert si dinamic al utilizatorilor. Astfel, oferim soferilor posibilitatea de a beneficia de un nou sistem de plata mobil. Implementarea platii amenzii din telefonul mobil vine in completarea serviciilor de plati auto utilizate cu succes: Rovinieta, RCA, parcare", a declarat Sergiu Gamureac, director executiv Auto.ro.

Serviciul de plata a amenzii de circulatie este disponibil momentan in resedintele de judet din tara si in cele 6 sectoare din Bucuresti. Intr-o faza urmatoare, serviciul va fi extins la nivelul intregii tari.

Despre aplicatia Auto.ro

Auto.ro este singura aplicatie de mobil din Romania prin care iti platesti amenda auto. Are peste 360.000 de instalari din Google Play si App Store, peste 2.800 de recenzii si se instaleaza gratuit.

Este una dintre cele mai populare aplicatii din portofoliul de aplicatii mobile sustinute de Vodafone Romania si detine mai multe premii castigate in cadrul competitiilor de profil: locul 1 la Webstock 2013 la categoria Mobile Applications, locul 1 "Best use of location services" in cadrul Mobilio Awards 2013, locul 2 in cadrul Mobile Awards 2013.

Aplicatia Auto.ro powered by Vodafone ofera servicii utile oricarui sofer utilizator de smartphone, functional cu sistem de operare iOS sau Android:

  • Plati auto: Amenda, Rovinieta, RCA, Parcare
  • Cerere Service: se primesc oferte de reparatie a masinii, Revizie sau ITP
  • Masina mea: se primesc alerte atunci cand expira Rovinieta, RCA, ITP, Casco, etc.
  • Locatii auto (>30,000): benzinarii, service-uri, spalatorii, vulcanizari, ATM-uri, etc.
  • Masini noi si second hand: peste 20.000 de anunturi.

Auto.ro app pentru Android: https://bit.ly/up-gplay

Auto.ro app pentru iOS: https://bit.ly/up-iPhone

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati: Roxana Ibrean/ PR Manager Auto.ro/ 0755.045.956/ roxana.ibrean@nb.ro.

Eveniment Quarterly Report

La cât a ajuns deficitul bugetar după primele opt luni ale anului. Ținta pe anul acesta este de 4,4 la sută din PIB
La cât a ajuns deficitul bugetar după primele opt luni ale anului. Ținta pe anul acesta este de 4,4 la sută din PIB
Deficitul bugetului general consolidat a urcat la 2,65% din PIB după primele opt luni ale anului, la 42,19 miliarde de lei, faţă de 32,98 miliarde de lei, respectiv 2,34% din PIB aferent...
România a primit 2,76 miliarde de euro, a doua tranșă din PNRR. Ce reforme cheie vor fi posibile cu ajutorul banilor
România a primit 2,76 miliarde de euro, a doua tranșă din PNRR. Ce reforme cheie vor fi posibile cu ajutorul banilor
Comisia Europeană a efectuat a doua plată de 2,76 miliarde EUR către România în cadrul mecanismului de redresare și de reziliență (PNRR), potrivit unui comunicat al executivului european....
#aplicatie plata mobila amenzi circulatie, #amenzi auto plata mobil, #aplicatie auto , #aplicatii