Clopotel Junior a lansat aplicatia pentru copii "Invatam Animalele"!

Miercuri, 16 Ianuarie 2013, ora 13:28
3687 citiri
Clopotel Junior a lansat aplicatia pentru copii "Invatam Animalele"!

Clopotel Junior aduce in atentia parintilor si bunicilor posesori de iPhone si iPod o noua aplicatie pentru copiii din viata lor.

"Invatam animalele" este o aplicatie educativa si interactiva cu sunete si imagini reale care ii va ajuta pe copii sa invete si sa recunoasca peste 50 de animale domestice si salbatice.

Designul aplicatiei este atractiv, cu imaginii vii si sunete captivante pentru a ajuta copii sa recepteze si sa asimileze informatiile mult mai usor.

Aceasta aplicatie pentru copii contine si peste 300 de teste de evaluare prietenoase. Vocea calda a naratoarei ii va incuraja pe prichindei ori de cate ori aleg corect sau gresesc.

In calitate de parinte sau bunic, dispuneti de oportunitati deosebite de a-i educa pe cei mici cu ajutorul jocurilor moderne. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca oamenii tind sa-si aminteasca 10% din ceea ce aud, 50% din ceea ce vad si 90% din ceea ce fac.

Conceptul de invatare prin joc nu este unul nou, iar studiile recente au demonstrat efectele pozitive pe care le au jocurile educative si activitatile instructive la varste fragede. Gratie utilizarii telefoanelor si a tabletelor, copii isi dezvolta capacitatile cognitive si de prelucrare si memorare corecta a informatiei.

Copilul, pe masura ce creste are nevoie sa fie stimulat prin joaca sa descopere si sa invete lucruri noi. Jocul trebuie sa le capteze interesul si sa fie distractiv pentru ca va fi mult mai dornic sa invete si sa participe.

Jucariile si jocurile sunt primele instrumente ale copilului prin care capata informatii noi deci, joaca trebuie luata in serios. Aplicatia "Invatam Animalele" este o metoda stimulativa si creativa care se preteaza la nivelul de intelegere al copilului si il ajuta sa invete numele animalelor si sunetele pe care le fac acestea printr-o metoda facila. Cele 39 de animale salbatice si 15 animale domestice asteapta sa fie descoperite, ascultate si invatate.

Aplicatia "Invatam animalele" este disponibila gratuit in AppStore. Varianta extinsa costa 0.89 $.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#aplicatie copii invatat animale, #site copii parinti clopotel , #aplicatii