Clujul are o aplicatie mobila pentru programare rapida la spalatoriile auto

Miercuri, 12 Decembrie 2018, ora 14:41
4625 citiri
Clujul are o aplicatie mobila pentru programare rapida la spalatoriile auto
Foto: Arhiva Ziare.com

La Cluj a fost lansata o aplicatie gratuita pe telefonul mobil de programare rapida la spalatoriile auto, astfel ca soferii nu mai stau la coada si isi pot alege locul cel mai apropiat unde sa isi spele masinile.

Alexandru Graur, co-fondator al aplicatiei WashNow, a declarat ca programarea direct de pe telefon la o spalatorie auto confera unui sofer confortul de a sti cand pleaca de acasa sau de la serviciu ca are un loc liber la ora pe care el si-a selectat-o.

"Ne-am gandit sa dezvoltam si sa lansam un astfel de produs, o aplicatie pentru telefon mobil, dupa ce ne-am lovit, noi, personal, de problema cozilor de la spalatoriile auto, unde nu gasim loc si asteptam mult timp sau trebuie sa umblam pe la patru-cinci spalatorii pana o gasim pe cea disponibila.

Spalatoriile partenere primesc o tableta gratuit din partea noastra, iar aplicatia pe care am dezvoltat-o comunica in timp real cu aceste spalatorii.

Un utilizator care are descarcata WashNow are nevoie de cateva minute pentru a se programa direct de pe telefon la o spalatorie auto, ceea ce ii confera confortul de a sti cand pleaca de acasa sau de la serviciu ca are un loc liber la ora pe care el si-a selectat-o el. Astfel, clientul este scutit de statul la coada pentru spalarea masinii", a spus Graur.

Potrivit acestuia, parteneriatul cu spalatoriile auto este gratuit, iar utilizatorul plateste 5 lei pentru fiecare programare, avand acces inclusiv la o harta cu ruta pana la spalatoria aleasa.

"Avantajul unei astfel de aplicatii este ca o spalatorie auto poate deservi zilnic mai multi clienti daca este o buna organizare, iar utilizatorului ii este mult mai usor sa isi programeze spalarea.

Produsul nostru se adreseaza atat clientilor privati, cat si companiilor, astfel ca se pot programa si masinile din flota unei firme. Vom putea oferi partenerilor si o baza de date cu informatii despre utilizatori - zonele preferate unde isi spala masinile, ore, tendinte", a subliniat Alexandru Graur.

Daniel Suciu, account manager, a spus, la randul sau, ca prin aceasta aplicatie dezvoltatorii au incercat sa se alinieze la ce se intampla in ziua de astazi, in conditiile in care "toata lumea are un smartphone in mana, toata lumea are nevoie de mai mult timp, toata lumea vrea sa fie cat mai eficienta".

"Cam oriunde te-ai programa faci maximum 10 minute pana la o spalatorie. Este un numar suficient, iar spalatoriile sunt destul de bine repartizate pe harta", a precizat acesta.

Aplicatia se poate descarca gratuit de pe telefoanele cu sisteme de operare Android si IOS fiind folosita, in prezent, de 14 spalatorii auto din Cluj-Napoca si comuna Floresti. Proiectul urmeaza sa fie extins in perioada urmatoare la nivel national.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

SUA sunt cel mai mare producător mondial de petrol de șase ani consecutivi. În 2023 au doborât recordurile privind producția
SUA sunt cel mai mare producător mondial de petrol de șase ani consecutivi. În 2023 au doborât recordurile privind producția
În timp ce în Uniunea Europeană statele membre reduc producția de petrol și gaze naturale pentru a îndeplini țintele de mediu, Statele Unite ale Americii au fost în 2023 cel mai mare...
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană nu este acord cu TikTok Lite, noua scorneală a gigantului tech. Temeri că minorii ar putea avea acces la conținut periculos
Comisia Europeană a anunțat recent că va investiga programul TikTok Lite, suspectând că acesta poate avea un impact negativ asupra sănătății mintale a utilizatorilor. Programul, care...
#aplicatie masini spalatorie auto, #aplicatie programare spalatorie auto , #aplicatii