Iti cauti un loc de munca? O aplicatie romaneasca te ajuta sa te angajezi

Miercuri, 09 Octombrie 2013, ora 23:42
6342 citiri
Iti cauti un loc de munca? O aplicatie romaneasca te ajuta sa te angajezi
Foto: Adecco Romania

O companie romaneasca a lansat o aplicatie pentru smartphone-urile cu Android si iOS dedicata cautarii unui loc de munca.

Candidatul va instala serviciul dezvoltat de Adecco si va primi "push notifications" imediat ce joburile noi vor fi publicate.

"Aceasta aplicatie a fost dezvoltata local, impreuna cu doi tineri pasionati de tehnologie, un IMM local. Dupa succesul inregistrat in Romania s-a decis implementarea ei in 14 tari din regiune. Ne bucuram ca suntem un HR Tech Best Practice pentru colegii nostri din EMEA si nu ne oprim aici", a spus Marga Radu, director de recrutare in cadrul Adecco Romania.

Dupa ce in luna martie compania a lansat aplicatia Adecco Jobs pentru sistemul de operare iOS, acum, compania vine cu versiunea pentru Android.

Cu ajutorul ei poti sa identifici un loc de munca in timp real folosind un smartphone.

Conform statisticilor recente, 70% dintre candidati incep cautarea unui job pe un dispozitiv mobil si continua aplicarea pe un PC.

Pentru a-ti gasi jobul care ti se potriveste trebuie sa setezi domeniile care te intereseaza, tipul de job (permanent sau temporar) sau chiar localitatea in care ai vrea sa lucrezi.

"Aplicatia este pentru 'Generatia Smartphone', oameni in miscare, activi, ce sunt pasionati de viitor, viitorul lor, informatie & tehnologie. Media de varsta a celor ce instaleaza aplicatia este de 27 de ani si 62% dintre utilizatori sunt barbati. Aplicatia a fost descarcata si din tari de unde nu ne asteptam, tinand cont de specificul ei, respectiv Rusia, Canada, USA, America de Sud.

Aplicatia noastra este user-friendly, o descarci, iti pui in watchlist domeniile care te intereseaza, apoi urmaresti pozitiile care apar sau primesti notificari. Ȋn cazul in care te intereseaza vreun post, cu un singur click afli cerintele angajatorului si cu un altul poti aplica, atata timp cat ti-ai creat un cont pe adecco.ro si ti-ai inregistrat CV-ul", mai spune Marga Radu, Director Recrutare Adecco Romania.

Aplicatia mai permite recomandari catre prieteni, astfel incat daca gasesti un job care crezi ca i se potriveste unui prieten, atunci i-l poti recomanda pe e-mail sau pe Facebook.

Adecco a implementat aplicatia in Romania, Slovenia, Slovacia, Serbia, Turcia, Cehia, Croatia, Polonia. Ȋn Ungaria, Maroc, Grecia, Tunisia, Rusia, Bulgaria, Ucraina este in curs de dezvoltare.

C.P.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#aplicatie romaneasca locuri munca, #aplicatie locuri munca, #aplicatie joburi, #Adecco Jobs , #aplicatii