Nu vei prins in off side - Aplicatia pentru pasionatii de sport cu scoruri in timp real

Joi, 12 Februarie 2015, ora 07:15
7368 citiri
Nu vei prins in off side - Aplicatia pentru pasionatii de sport cu scoruri in timp real
Foto: FlashScore

Esti pasionat de fotbal sau de alte sporturi si vrei sa fii la curent cu tot ce se intampla in acest domeniu? Tot mai multe aplicatii pentru dispozitivele mobile te pot tine la curent cu cele mai importante meciuri si evenimente.

FlashScore ofera rezultate in timp real din peste 26 sporturi si 3.000 de campionate si competitii din toata lumea, fiind una dintre putinele aplicatii care au disponibile si o versiune in limba romana.

Pana in prezent, in tara noastra, ea a ajuns la peste 70.000 de descarcari in magazinul Apple si peste 250.000 in Google Play Store, potrivit informatiilor obtinute de Ziare.com de la producator.

Versiunea in limba romana a FlashScore a fost realizata de compania cu acelasi nume, care are sediul in Cehia, in colaborare cu un IT-ist roman, Andrei Vadan.

O aplicatie realizata de trei romani iti spune cum sa te imbraci Interviu

Ce poate face aplicatia

Aplicatia ofera:

- rezultate din fotbal, hochei, tenis si inca 23 de sporturi;

- sectiune LIVE unde utilizatorii pot urmari doar meciurile pentru sportul selectat;

- statistici live ale meciurilor din 7 sporturi;

- sectiune "Meciurile Mele", unde utilizatorii pot primi notificari doar pentru meciurile selectate;

- clasamente detaliate si tablouri competitionale pentru toate sporturile disponibile;

- statistici cuprinzatoare pentru meciurile de fotbal - echipe de start, marcatori, cartonase si schimbari;

- scor in timp real si detalii importante din meciuri din alte sporturi cum ar fi scorul punct cu punct pentru meciurile de tenis.

Ce sporturi si competitii cuprinde:

- fotbal: Romania Liga 1, Liga Campionilor, Premier League, Serie A, Primera Division, Bundesliga, Ligue 1, Eredivisie si inca alte peste 900 de campionate si cupe;

- hochei: NHL, KHL si alte peste 100 de competitii;

- tenis: ATP, turnee WTA, Challenger, competitii ITF, Cupa Davis, Cupa Fed;

- baschet: NBA, Euroliga si alte peste 100 de competitii de baschet;

- alte sporturi: handbal, volei, fotbal American, golf, fotbal Australian, badminton, bandy, volei pe plaja, box, floorball, futsal, cricket, MMA, netball, fotbal pe plaja, hochei pe iarba, rugby, rugby league, snooker, tenis de masa, darts, polo.

Sportul si tehnologia

Tehnologia joaca in prezent un rol foarte important in viata oricarui impatimit al sportului, ne-au precizat reprezentantii FlashScore.

"Au apus vremurile in care televiziunile reprezentau principala sursa de informatii. Era absolut necesar sa facem o aplicatie pentru romanii care sunt fani ai acestui domeniu. Iar de vreme ce exista o baza solida de utilizatori in aceasta piata, primim un feedback extraordinar si ne este usor sa ne imbunatatim serviciile in functie de necesitatile lor", au explicat acestia pentru Ziare.com.

Ei sustin ca sunt multe cai prin care tehnologia poate ajuta sportul si sportivii. In viziunea lor, un exemplu elocvent este tehnologia video folosita la Campionatul Mondial din Barcelona, cu ajutorul careia arbitrii puteau lua o decizie corecta in momentele problematice.

"Pentru noi, piata din Romania este una dintre cele mai mari din Europa, dar avem si o competitie acerba", au precizat reprezentantii FlashScore din Cehia.

La randul sau, informaticianul roman care colaboreaza cu acestia sustine ca tara noastra se afla pe drumul cel bun in domeniul IT.

"Recuperam repede diferentele fata de tarile avansate in domeniu. Colaborarile firmelor de IT romanesti mici si mijlocii cu cele mari din exterior aduce un mare plus de experienta intr-un timp foarte scurt. Observ ca utilizatorii 'evolueaza' si se implica din ce in ce mai mult, ei trebuie doar sa fie ascultati", ne-a mentionat Andrei Vadan.

Nu mai "faulta" limba romana - Cum functioneaza aplicatia care te ajuta sa scrii corect

Alte aplicatii cu scoruri in timp real

Exista si alte aplicatii care ofera scoruri si clasamente din sport.

De exemplu, 365Scores este disponibila in limba romana si pune la dispozitie actualizari in timp real de la echipele si ligile preferate, acoperind 7 sporturi (fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, baseball, volei si fotbal american).

De asemenea, ea furnizeaza si stiri din mai multe publicatii locale, precum si videoclipuri cu golurile inscrise.

Goal Live Scores este o aplicatie similara, care insa ofera informatii actualizate in timp real din peste 750 de competitii si are o functie care arata prognoze privind scorul meciurilor viitoare.

La randul sau, LiveScore este axata mai mult pe fotbal. Ea permite utilizatorilor sa tina pasul cu peste 1.000 de meciuri in fiecare saptamana, oferind informatii detaliate despre echipe si desfasurarea jocului. Aplicatia mai furnizeaza si date despre competitii de baschet, tenis, hochei pe gheata si crichet.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară. Există și un risc major pentru cei care o vor folosi
TikTok se pregătește să lanseze o funcționalitate revoluționară care le va permite creatorilor să distribuie conținut video narat cu orice voce doresc, prin intermediul unei noi tehnologii...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#aplicatie Flash Score, #scor meciuri timp real, #aplicatie meciuri fotbal, #live scor aplicatie , #aplicatii