Ziare.com

Scrisoarea catre Mos Craciun sub forma de aplicatie

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 23:15

   

Scrisoarea catre Mos Craciun sub forma de aplicatie
Amazon Santa App ofera copiilor un instrument simplu pentru alegerea cadourilor pe care si le-ar dori sub brad si expedierea scrisorii corespunzatoare catre Mos Craciun, sub forma de aplicatie.

Amazon largeste insa posibilitatile de utilizare a aplicatiei, oferind si celor mari o lista de dorinte, care permite impartasirea experientei in familie sau in cercul de prieteni, relateaza Webnews.

Ideea nu este tocmai originala, dar pare sa se bucure de priza la public, promitand o interactiune interesanta si avansand o formula gratuita pentru Kindle fire si iPad, conceputa intr-un format usor accesibil celor mici.

Lista de cadouri e ampla, Amazon selectand circa 500 de mii de posibile obiecte ravnite de utilizatori pentru ei insisi sau pentru cei dragi, in catalog fiind prezente jucarii, jocuri video, filme si programe TV, carti, muzica si numeroase alte categorii.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Odata selectata categoria, se poate naviga in seria produselor disponibile pentru a le indica pe cele mai atragatoare si a le selecta intr-o "lista personala de dorinte" - o metoda ideala pentru Amazon de a directiona shopping-ul de Craciun catre propriul magazin online.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4423 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor