Ziare.com

Soferii din Romania au acum o aplicatie mobila numai a lor

Marti, 04 Decembrie 2012, ora 11:07

   

Soferii din Romania au acum o aplicatie mobila numai a lor
Cea mai noua aplicatie mobila dedicata soferilor din Romania, s-a lansat astazi. Plata- RCA .ro pune la dispozitie proprietarilor de autoturisme o aplicatie mobila care le ofera informatii legate de platile pe care le au de efectuat pentru intretinerea si asigurarea masini. Aplicatia poate fi accesata de pe telefoanele Android si pe terminalele iOS.

Cea mai noua aplicatie mobila dedicata soferilor din Romania, s-a lansat astazi. Plata-RCA.ro pune la dispozitie proprietarilor de autoturisme o aplicatie mobila care le ofera informatii legate de platile pe care le au de efectuat pentru intretinerea si asigurarea masini. Aplicatia poate fi accesata de pe telefoanele Android si pe terminalele iOS.

Aplicatia prezinta numeroase functionalitati create special pentru soferii romani: anunta utilizatorii inainte sa le expire RCA-ul si face sugestii de achizitii pentru innoirea asigurarii obligatorii. Prin simpla introducere a datelor personale si a celor legate de autoturism, aplicatia prezinta ofertele celor mai importante companii de asigurari. In acest fel utilizatorii sunt siguri ca vor gasi polita RCA cu cel mai mic pret. Persoanele care au in posesie mai multe masini, pot introduce in acelasi cont datele pentru toate masinile detinute, urmand sa primeasca remindere speciale pentru fiecare dintre acestea.

Mai mult, aplicatia mobila Plata-rca.ro anunta utilizatorii care este urmatoarea data pentru ITP sau revizie, devenind astfel un instrument cu o utilitate crescuta pentru toti soferii.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

"Am reusit sa cream mai mult decat o aplicatie, am dezvoltat un instrument care pur si simplu va face viata soferilor mai usoara. Cu remindere speciale pentru RCA, revizie sau ITP, aplicatia Plata-RCA suporta, in acelasi cont, date pentru un numar nelimitat de masini. Suntem siguri ca am reusit prin aceasta aplicatie sa prezentam publicului o inovatie in ceea ce priveste functionalitatile multiple, modul facil de utilizare si beneficiile pe care le prezinta", a declarat Viorel Costea, dezvoltatorul aplicatiei Plata-RCA.ro

Aplicatia mobila Plata-RCA a fost dezvoltata de catre unul din principalii jucatori din piata de IT Development din Romania, compania Roweb.

Pentru detalii suplimentare legate de aplicatie, modul de accesare si de folosinta, sau orice alte declaratii contactati Roweb, http://www.roweb.ro.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1232 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor