Bing Translator, noi elemente pentru Windows Phone
Internet si Tehnologie / Bing
Microsoft a anuntat introducerea unor elemente noi la nivelul aplicatiei Bing Translator pentru Windows Phone, transformand camera foto a dispozitivului smartphone intr-un interpret la purtator. Cu ajutorul acestei aplicatii gratuite, utilizatorii vor putea folosi camera foto posterioara a propriului smartphone pentru a traduce meniul din ...
MC Hammer, rivalul Google: Rapperul lanseaza un nou motor de cautare
Joi, 20 Octombrie 2011, ora 13:44 - MC Hammer, rivalul Google: Rapperul lanseaza un nou motor de cautare
Internet si Tehnologie / Bing
Rapper-ul MC Hammer, cunoscut pentru hitul "Can't touch this" a anuntat lansarea unui nou motor de cautare, pe nume WireDoo, bazat nu pe cuvinte cheie, ci pe cuvinte inrudite cu ele. Anuntul a...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Bing . Această zonă va concentra articolele categoriei Internet si Tehnologie din Ziare.Com care au subiectul principal: Bing.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Bing, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Internet si Tehnologie , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.