Ziare.com

BlogDay - Ziua Mondiala a Blogului

Miercuri, 31 August 2011, ora 07:19

   

BlogDay - Ziua Mondiala a Blogului
Ziua Mondiala a Blogului se celebreaza in fiecare an, pe 31 august. BlogDay a fost creata cu gandul ca bloggerii simteau nevoia sa aiba o zi dedicata cunoasterii altora din diverse tari sau din alte domenii de interes. Astfel, li se ofera si posibilitatea sa le faca vizitatorilor cunoscut blogul lor.

Intr-o lume plina de @ si de www, ai crede ca blogul a existat dintotdeauna. Numai ca el are aproape 20 si ceva de ani. Termenul Blog vine din contopirea lui "web" cu "log", pentru ca, mai tarziu, de la el sa sa formeze si verbul "bloguer" (a scrie pe blog), care si-a facut loc in dictionarul francez si nu numai, gasim pe site-ul oficial BlogDay.

De fapt, ce este un blog? Un site, pe care creatorul lui il personalizeaza cu etichete, abtibilduri, animatie si-l intretine dupa cum vrea, facandu-l accesibil tuturor internautilor.

In vreme ce unii se folosesc de el pentru a-si exprima opinii legate de anumite evenimente, a transmite informatii sau sa-si impartaseasca pasiunile, altii isi povestesc viata, experientele, emotiile lor. In felul acesta, blogul sau se transforma intr-un adevarat jurnal intim interactiv.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Pe scurt, blogul este un spatiu personal de exprimare, deschis lumii intregi. Atuurile sale: e simplu de utilizat, genereaza schimburi de idei si permite sa te definesti ca un star, in maniera aleasa de tine.

Cum se sarbatoreste BlogDay? In ziua de 31 august, bloggerii de pretutindeni posteaza un articol, prin care recomanda 5 noi bloguri, de preferinta din culturi diferite. Vizitatorii blogurilor vor descoperi astfel si alte surse de informare, necunoscute, cu noi autori interesanti.

5 idei pentru a pregati aceasta sarbatoare:

-gasiti 5 bloguri pe care le considerati foarte interesante
-informati-i pe autori ca-i veti recomanda pentru BlogDay
-realizati o scurta descriere a fiecarui blog si dati link spre blogul lor
-postati-l pe BlogDay, in 31 august
-adaugati urmatorul tag BlogDay: http://technorati.com/tag/blogday si dati link spre site-ul BlogDay la http://www.blogday.org

Sarbatoreste si tu Ziua Mondiala a Blogului!

Citeste mai multe despre ziua blogului ziua mondiala blog blog day
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4101 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor