Chrome este cel mai folosit browser din lume

Marti, 22 Mai 2012, ora 00:23
3218 citiri
Chrome este cel mai folosit browser din lume

Google Chrome este cel mai folosit browser din lume, detronand liderul de pana acum, Internet Explorer, saptamana trecuta.

Astfel, Google Chrome a depasit Internet Explorer pentru prima oara in istorie, in timp ce Firefox, Safari si Opera completeaza topul primelor cinci cele mai populare browsere, potrivit Mew Europe.

Aceste rezultate reprezinta o a doua victorie pentru Google, deoarece browserul sau pentru mobil, Android Robot, a depasit Opera, in luna martie, drept cea mai populara optiune pentru cei care navigheaza pe Internet utilizand telefoanele mobile.

Cu toate ca masuratorile de acest gen nu reprezinta o stiinta exacta, datele din ultimul an arata ca utilizarea Google Chrome a crescut in detrimentul Internet Explorer si Firefox. Inca de la lansarea sa, in 2008, Google Chrome a crescut cu pasi mari.

Pe de alta parte, Internet Explorer este inca lider in Japonia, cu o pondere de peste 50%, in timp ce, in China sau Coreea de Sud, browserul Microsoft domina aproximativ trei sferturi din traficul de Internet.

In Europa, cel mai utilizat browser, in 2012, este Firefox. Acesta este urmat de Internet Explorer si Google Chrome. Safari si Opera au mai putin de 8% dintre utilizatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#cel mai utilizat browser, #Google Chrome browser popular, #Chrome browser Internet, #Google Chrome, #browser Chrome, #cele mai populare browsere , #browser