Ziare.com

Microsoft a vrut ca Internet Explorer sa dispara

Luni, 18 August 2014, ora 09:06

   

Microsoft a vrut ca Internet Explorer sa dispara
Desi Internet Explorer (IE) este cel mai folosit browser din lume, Microsoft a vrut sa scape de perceptia negativa pe care o aveau unii utilizatori despre acesta.

In consecinta, gigantul IT a luat in considerare la un moment dat redenumirea IE, dupa cum au marturisit membrii echipei care se ocupa de dezvoltarea lui, intr-o sesiune "Ask Me Anything" organizata de Reddit, informeaza Tech Times.

Browserul si-a castigat o reputatie proasta din cauza versiunilor mai vechi, care sunt extrem de populare, in ciuda faptului ca nu sunt rapide si au probleme de securitate.

Totusi, se pare ca Microsoft a renuntat la ideea de a-i schimba numele. In schimb, a incercat sa multumeasca utilizatorii prin actualizarile repetate aduse browserului.

Vrei sa reduci costurile afacerii cu pana la 50%? Am negociat pentru tine discounturi speciale la produsele si serviciile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Obtine oferta AICI!

Potrivit datelor contorizate de Net Applications, IE este cel mai folosit browser din lume pe laptopuri si calculatoare, cu o cota de piata de 58%.

Cea mai populara versiune este IE 8, desi Microsoft a mai lansat pana in prezent alte 3 actualizari.

C.P.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3196 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor