Pasionat de navigare pe Net? Vezi care sunt cele mai populare browsere

Luni, 05 August 2013, ora 08:31
3342 citiri
Pasionat de navigare pe Net? Vezi care sunt cele mai populare browsere
Foto: Tech News

Daca in urma cu cateva zile va prezentam un studiu al companiei NSS Labs, ce arata care sunt cele mai sigure browsere pentru a naviga pe Internet, o alta cercetare ne spune care sunt cele mai populare browsere in randul utilizatorilor.

Conform companiei Net Aplications, cel mai popular browser din lume continua sa fie Internet Explorer, apartinand companiei americane Microsoft. Browserul celor de la Microsoft detine 56,61 din piata, cunoscand o usoara crestere fata de luna iunie, cand era la 56,15 la suta, noteaza Tech News.

Vrei sa navighezi in siguranta? Vezi care e cel mai sigur browser

Cea mai populara versiune din familia Explorer continua sa fie a opta, in timp ce Internet Explorer 10, care ruleaza cu ajutorul Windows 8, este pe locul al doilea.

Pe locul doi al popularitatii, se afla Firefox cu o cota de 18,29%, urmat de Google Chrome, cu 17.76 %. De ceva vreme, Firefox continua sa piarda teren in detrimentul browserului dezvoltat de Google, Chrome.

Mai jos in clasament, gasim Safari, browserul celor de la Apple (5,42%) si Opera (1,49%). Cele doua browsere se afla pe un trend descendent in comparatie cu luna iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
#browsere populare, #Google Chrome, #Internet Explorer browsere populare , #browser