Camere supraveghere ieftine in transportul public

Advertorial
Joi, 25 Octombrie 2018, ora 17:14
7695 citiri
Camere supraveghere ieftine in transportul public

Nu trebuie sa platiti jumatate din salariu pentru a pune bazele unei bune supravegheri. Daca nu doriti sa instalati un sistem de monitorizare complet, cateva camere supraveghere ieftine ar putea fi alegerea ideala pentru a asigura protectia necesara casei si a afacerii dumneavoastra, fara a va reduce prea mult bugetul.

Nu trebuie sa va faceti griji in privinta calitatii. Cum tehnologia a avansat foarte mult, preturile automat au scazut. Deci, cu siguranta cele mai ieftine camere de supraveghere pot fi performante si accesibile si in acelasi timp cu un pret potrivit fiecarui buzunar.

De curand s-a recurs la instalarea de camere IP ieftine in toate mijloacele de transport in comun. Pentru ca drumul pe care il facem zilnic catre locul de munca si inapoi poate avea un impact serios asupra multor persoane, se doreste o buna supraveghere.

Pe langa blocajele din trafic, intr-un mijloc de transport in comun, se pot intampla o serie de evenimente neplacute. Cu totii stim ca traficul din Bucuresti este infernal, nu este nevoie de un studiu sa ne confirme acest lucru.

Desi Bucurestiul se afla pe locul 5 in clasamentul celor mai aglomerate capitale din lume, nu se iau masuri in acest sens. Nu s-a investit in infrastructura, nici in parcari, solutia cea mai buna pentru un trafic fluid.

Lipsa parcarilor este cea mai serioasa problema pentru ca face ca benzile principalelor artere sa fie ocupate de masini parcate. Stationarea acestora duce inevitabil la ingreunarea traficului. Astfel, zeci de mii de oameni isi petrec o buna parte din timp in mijloacele de transport in comun. Adesea au loc altercatii, de multe ori soldandu-se, din pacate, cu violente atat verbale cat si fizice.

In concluzie, nevoia de securitate se face resimtita pretutindeni. Atat pasagerii cat si soferul trebuie protejati, de aceea s-a recurs la instalarea de camere supraveghere ieftine si in acelasi timp performante.

In primul rand, acestea vor descuraja furturile, vandalismul si comportamentul violent, mentinandu-se ordinea. Pe de alta parte, in cazul in care au loc evenimente neplacute, cu siguranta o camera video ieftina va capta in cel mai mic detaliu intreg incidentul. In final, inregistrarile vor putea fi folosite drept proba pentru solutionarea oricarui conflict.

Pe piata exista camere de supraveghere analogice si digitale. Camerele digitale sau IP, desi folosesc o tehnologie mai noua si mai avansata, se pot achizitiona la preturi extrem de atractive.

Rezolutia acestora este mult mai mare decat a celor analogice si vin la pachet cu o multitudine de functii inteligente. Aceste camere ieftine au protectie impotriva diferitelor acte de vandalism si a impactului fizic. Beneficiaza de tehnologie avansata in infrarosu care capteaza imagini video in conditii de iluminare scazuta sau inexistenta, pentru o buna supraveghere zilnica.

Asadar, pentru transportul in comun s-a ales montarea de camere de supraveghere interior ieftine cu senzor de imagine performant si lentila cu unghi de vizualizare larg pentru a surprinde cadre cat mai extinse. Inregistrarile se realizeaza la un frame rate ridicat pentru imagini cursive, usor de urmarit.

Daca va aflati in cautarea unor camere IP exterior ieftine si nu numai, intrati pe 1CCTV. Doar aici se regasesc produse variate care indeplinesc toate preferintele clientilor care doresc sa beneficieze de o buna supraveghere video la preturi extrem de avantajoase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#camere supravegher ieftine , #camere video