Hikvision, lider mondial in solutii de supraveghere

Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:37
3064 citiri
Hikvision, lider mondial in solutii de supraveghere

Hikvision este furnizor mondial de solutii de supraveghere video. Echipa de specialisti Hikvision, formata din peste 5.400 de ingineri, dintre care 2.000 de ingineri software, proiecteaza si dezvolta echipamente CCTV si de supraveghere video inovatoare.

Suita completa a companiei Hikvision include camere IP de supraveghere, camere dome, camere video analogice HD, NVR-uri, DVR- uri, software de management video si sisteme de alarma, codificatoare, decodificatoare si alte sisteme sofisticate de securitate.

Hikvision propune atat camere de supraveghere video, DVR-uri si NVR-uri accesibile ca pret, care satisfac nevoile majoritatii utilizatorilor, cat si dispozitive profesionale "high-end" concepute pentru aplicatii profesionale cu cerinte speciale.

Camerele IP Hikvision din seria Darkfighter sunt camere avansate concepute pentru a functiona in conditii dificile de iluminare, putand obtine imagini clare, pline de culoare. Camerele video de supraveghere din seria Darkfighter au o sensitivitatea extrem de ridicata, functia WDR cu adancime de 120 dB si functii suplimentare de imbunatatire a imaginii, ca BLC, 3D-DNR. Acestea pot fi folosite in mod color chiar si in cele mai scazute conditii de iluminare fara a mai fi nevoie de un iluminator IR aditional.

In plus, camerele IP Hikvision din seria Darkfighter au o multitudine de functii analitice: trecerea unei linii virtuale, detectarea intrusului, detectarea fetei, detectare audio, detectarea miscarii unui obiect. Camerele Darkfighter sunt disponibile cu montura pe tavan, compacte, tip box cat si ca dispozitive PTZ.

Iata un videoclip de prezentare:

Camerele IP Hikvision din seria Lightfighter sunt capabile sa capteze imagini clare, bogate in detalii, in medii cu un contrast ridicat al luminii, cu zone intunecate si luminoase. Tehnologia avansata WDR cu adancime de 140dB asigura o buna vizibilitate a detaliilor in parti foarte luminoase sau foarte intunecate ale imaginii. Camerele din aceasta serie sunt ideale pentru incaperile unde zonele supravegheate au ferestre sau usi ce permit patrunderea unei cantitati mari de lumina.

Acestea au o sensitivitate ridicata si functii aditionale de imbunatatire a imaginii, cum ar fi BLC, 3D-DNR. O multitudine de functii analitice, caracteristice seriilor de camere profesionale Hikvision, cum ar fi trecerea unei linii virtuale, detectarea intrusului, detectarea fetei, detectare audio, detectarea miscarii unui obiect, fac din camerele IP Hikvision Lightfighter dispozitivele perfecte pentru implementarea proiectelor avansate. Sunt disponibile cu montura pe tavan, compacte sau tip box.

Comparatie a imaginilor de la o camera Lightfighter si o camera IP standard:

Hikvision ofera, de asemenea, camere tip fisheye ce permit supraveghere 360 grade /180 grade. Datorita rezolutiei inalte si abilitatii de acoperire a unei zone mari, camerele de supraveghere video tip fisheye sunt ideale pentru saloane de asteptare, pentru mall-uri, supermaket-uri, birouri, hoteluri, restaurante, etc.

Prezentare video camera fisheye profesionala:

Camerele Lightfighter Hikvision cu serii ce contin 25FWD (de exemplu DS-2CD4025FWD-AP, DS-2CD4A25FWD-IZ, DS-2CD4625FWD-AP) sunt capabile sa identifice placute de inmatriculare LPR (License Plate Recognition).

In urma importarii unor liste cu numerele de inmatriculare cu acces permis/interzis ("white" si "black") in camera sau in NVR, evenimentele de alarma atribuite vor controla starea iesirilor de alarma setate in sistem.

De exemplu, daca masina este pe lista celor permise, semnalul de la iesirea de alarma va deschide poarta de acces, iar in cazul in care masina va fi pe lista vehiculelor interzise, sistemul va alerta paza.

O alta reactie poate fi setata daca masina nu se afla pe nici o lista. In fiecare caz, sistemul va inregistra masina cu numarul de inmatriculare.

In Romania, unul dintre principalii distribuitorii autorizati pentru comercializarea produselor Hikvision este compania DIPOL. Infiintata in 1990, compania DIPOL este distribuitor european de echipamente destinate instalarii sistemelor de telecomunicatii, CCTV, alarma si a sistemelor de automatizare a locuintelor, precum si producator de antene TV/DAB/FM si de telecomunicatii. Dipol este o companie de distributie angro si retail ce coopereaza cu companii de instalare, oferindu-le o gama completa de dispozitive, materiale si instrumente, precum si sprijin profesional extensiv.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#camere video solutii supraveghere, #solutii supraveghere video , #camere video