(P) Protejati-va bunurile si proprietatile cu sisteme de supraveghere video oferite de supravegherevideo.com

Joi, 10 Martie 2016, ora 17:58
1899 citiri
(P) Protejati-va bunurile si proprietatile cu sisteme de supraveghere video oferite de supravegherevideo.com

Securitatea la nivel national a devenit o problema prioritara pentru cetateni. Supravegherea video a adus plusul necesar pe care majoritatea companiilor sau oamenilor il cautau in lupta pentru combaterea acestui flagel, aflat intr-o continua extindere dupa 1989 pe teritoriul tarii noastre. Romania a inteles ca trebuie sa schimbe tot ceea ce este vizibil si invizibil in spatele acestui fenomen si a aplicat fara ezitare metode de eficiente.

Valul de calitate oferit de tehnologia moderna in acest domeniu precum si preturile accesibile pentru piata din tara noastra au oferit oamenilor increderea pe care o cauta in incercarea de a-si asigura securitatea si protectia. O idee care de fapt hraneste o concluzie evidenta: astazi, Romania este un exemplu in plina desfasurare al importantei pe care supravegherea video a castigat-o in toti acesti ani.

Supravegherea video nu inseamna doar capacitatea de a-ti monitoriza bunurile sau propria siguranta.

Prin supraveghere video actele infractionale sunt in mod evident descurajate, afacerea dumneavoastra este protejata cu inregistrari de incredere si de calitate, iar productivitatea angajatilor unei companii poate creste de la o zi la alta.

In plus, astfel de sisteme video se pot folosi nu doar pe moment, pentru a preintampina eventuale incidente, ci si mai tarziu, pentru a le rezolva.

Cifrele infractionalitatii scad in lupta cu sistemele de supraveghere

Cine vrea sa inteleaga in mai putin de 10 secunde importanta implementarii unor astfel de sisteme de supraveghere este suficient sa consulte rapid statisticile legate de rata de infractionalitate de pe teritoriul tarii noastre din ultimii ani. Spre exemplu, in Bucuresti, la un numar de 1.883.425 locuitori stabili exista anual 92.356 de infractiuni judiciare sau de alta natura.

Conform Inspectoratului General al Politiei Romane, peste 20% din populatia Capitalei a fost victima unor infractiuni in ultimul an, iar un procent de 21% dintre infractiunile comise au loc asupra domiciliilor.

S-au inregistrat 37.057 de furturi in si exista o medie de un jaf la doua minute suficient de alarmanta. Peste 50 de mii de infractiuni asupra proprietatilor private si peste 2.000 de talharii s-au inregistrat in ultimul an si jumatate in Capitala, dar procentul este cu 13% mai mic decat in alti ani. Si asta pentru ca masurile de precautie atat ale autoritatilor cat si al companiilor sau oamenilor de rand au crescut foarte mult.

Atacul furibund la adresa fenomenului infractional a crescut treptat in ultima perioada, iar rezultatele n-au intarziat sa apara. In Bucuresti autoritatile locale au decis sa apeleze la camere de supraveghere video care au fost plasate in ultimii doi ani prin tot orasul. Astfel,traficul si pietonii sunt monitorizati non-stop, iar infractiunile au scazut intr-un procent important.

Datorita acestor sisteme, astazi, in cazul in care pe orice strada se comite o ilegalitate, dispecerul anunta cel mai apropiat echipaj al politiei locale din Bucuresti, care este obligat sa se deplaseze imediat la fata locului. Iar eficienta se vede: nu mai putin de 20.000 de infractiuni au fost demonstrate intr-un singur an in Capitala, dupa introducerea acestui sistem de monitorizare video.

O confirma si primarul sectorului doi, Neculai Ontanu: "In ultimii doi ani, infractionalitatea a scazut in acest sector cu 59%. Instalarea acestor sisteme reprezinta un lucru extraordinar, iar pe viitor ne dorim sa avem si mai multe".

In plus, utilitatea sistemelor de supraveghere video este intr-o continua crestere, iar bilantul ultimului an demonstreaza ca prin utilizarea unor astfel de camere de supraveghere video, rata infractionalitatii s-a redus cu 17% in Capitala si cu 28% la nivel national. Si asta numai in ultimul an, cand astfel de sisteme video au devenit nu doar mai accesibile ca pret ci si mai performante.

Siguranta si profesionalism oferite de supravegherevideo.com

Prin achizitionarea si instalarea unor astfel de sisteme de supraveghere, aveti increderea ca fiecare unghi al proprietatii sau afacerii dumneavoastra este complet acoperit si ca, in caz de nevoie, puteti fi anuntat, oriunde v-ati afla in acel moment.

Pentru ca posibilitatea de a vizualiza, gestiona sau controla de la distanta sistemul dumneavoastra de supraveghere video de oriunde in lume este una dintre cele mai noi si reusite tehnologii implementate in aceste sisteme.

Site-ul supravegherevideo.com ofera o gama variata de sisteme de supraveghere de la distanta care se vor transforma rapid in cea mai rentabila investitie pe care ati facut-o vreodata.

Pentru ca dincolo de securitatea dumneavoastra si a familiei dumneavoastra ori a proprietatii sau afacerii pe care o aveti, aceste sisteme va permit sa controlati totul prin intermediul internetului si cu ajutorul unui smartphone sau tablete.

Astfel, avantaj oferit de catre aceasta tehnologie este ca fiecare dintre dumneavoastra isi poate supraveghea fara probleme afacerea, locuinta sau chiar copiii de la distanta, prin intermediul unei conexiuni stabile la internet, un computer sau un telefon mobil cu sistem de operare (Windows, IoS, Android, Symbian).

De oriunde v-ati afla, imaginile preluate de la camerele video ce compun sistemul de supraveghere vor ajunge la dumneavoastra in cel mai scurt timp in modul live, sau sub forma unor inregistrari de calitate. Absolut toate sistemele de pe magazinul virtual supravegherevideo.com au aceasta caracteristica implementata chiar in Digital Video Recordere.

Dupa achizitionarea sistemelor practic veti avea nevoie doar o conexiune la internet cu viteza mare si de instalarea unei aplicatii din magazinul online de aplicatii al telefonului dumneavoastra.

Cu peste 7 ani de vechime in domeniu, supravegherevideo.com a devenit o adevarata garantie pentru clientii sai. Magazinul virtual aduce in prim planul cumparatorilor camere si sisteme de supraveghere, dvr-uri si diverse accesorii utile pentru securitatea dumneavoastra.

Ce impresioneaza cel mai mult la site dincolo de aceste detalii este faptul ca raportul calitate-pret oferit produselor de supraveghere video este unul ideal.

In plus, pentru clientii magazinului virtual specialistii supravegherevideo.com asigura instalarea produselor la preturi preferentiale, consultanta gratuita, promotii incredibile si mentenanta oricarui sistem video.

Un potential infractor va alege locatia care ii ofera posibilitatea sa fure nestingherit ceea ce si-a propus fara a se lovit de prea multe obstacole.

Din fericire, de dumnevoastra depinde daca ii veti ingreuna sau nu misiunea, iar solutiile oferite de sursa amintita eprezinta secretul unei supravegheri de exceptie.

In functie de necesitati puteti opta pentru sisteme video de supraveghere exterioare, interioare sau mixte care pot fi folosite pentru protectia locuintei dumneavoastra, a locului de munca, a afacerii pe care o detineti, pentru autoturismul sau locul dumneavoastra de parcare si asa mai departe.

Expertii site-ului aduc in atentia cumparatorilor importanta raportului calitate - pret inainte de achizitionarea unor echipamente de protectie si monitorizare video.

Ei recomanda kit-ul de supraveghere video cu 4 camere AHD de 1200 de linii, un echipament care a produs vanzari record pe parcursul anului 2015 si care s-a remarcat pe piata prin eficacitate, fiabilitate si calitate.

Kit-ul este compus din patru camere video exterior care folosesc tehnologia AHD (Analog High Definition) cu o rezolutie de 1200 de linii TV si 36 de leduri infrarosu care acopera distante de pana la 30 de metri pe timp de noapte remarcand fiecare detaliu mai mult sau mai putin ascuns.

Excelent pentru supravegherea extrerna a locatiei dumneavoastra acest kit va garanteaza nu doar protectie ci si posibilitatea moderna de a va gestiona sistemul de la distanta prin intermediul internetului datorita dvr-ului de ultima generatie incorporat.

Acest dispozitiv de redare si inregistrare ofera in plus si alte particularitati de ultima generatie (compresia video H.264, detectie la miscare, alerta prin email, compatibilitate cu orice tip de smartphone, inregistrare cu pana la 100 de cadre pe secunda etc) si poate suporta un HDD de pana la 4TB.

Astfel de masuri de precautie au devenit din pacate obligatorii in tara noastra, dar rezultatele obtinute dupa instalarea echipamentelor de protectie si monitorizare video, construiesc un zid tot mai dificil de zdrobit de catre puternicul flagel al infractionalitatii. Iar acordul popular care da acestui domeniu al supravegherii greutate, adauga inca un cuvant: eficienta.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#sisteme supraveghere video, #supraveghere video camere AHD , #camere video