Aparatura si calculatoare second hand - alternativa mult mai rentabila

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 12:13
3922 citiri
Aparatura si calculatoare second hand - alternativa mult mai rentabila
Foto: diabloscomputer.ro

Suntem conectati la tehnologie zi de zi, fie ca este vorba de munca la birou, de relaxare si divertisment acasa ori de socializare si iesiri in oras.

Avem nevoie de un laptop sau un PC pentru acasa, la birou intervine aceeasi situatie - ne sunt necesare acele echipamente fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea. Se intampla insa ca, atunci cand apare aceasta nevoie, sa nu existe posibilitatea achizitiei unui laptop sau a unui PC nou.

Tot mai pregnant se face simtit astfel trendul catre calculatoare second hand, laptopuri si periferice. Un business foarte cautat in momentul de fata este cel al magazinelor online care ofera aparatura second hand.

Achizitia unui calculator este o investitie ce poate face totusi o gaura in buget. Astfel, tot mai multa lume se orienteaza catre calculatoare second hand.

De obicei, tehnologia nu se schimba deoarece nu mai poate fi utilizata, ci pentru ca tot timpul se lanseaza produse, iar multa lume vrea sa foloseasca ce e mai nou, renuntand la aparatura considerata invechita. Pentru activitati obisnuite insa, pentru munca de birou ori divertisment acasa, un calculator second hand si o conexiune buna la internet se dovedesc a fi foarte utile.

Achizitia calculatoarelor second hand vine cu un raport pret-calitate foarte avantajos. Business-urile opteaza tot mai mult pe varianta reconditionarii sau upgrade-ului tehnicii existente. Laptopurile si calculatoarele, chiar daca sunt utilizate, pot fi aduse la performante apropiate de aparitiile noi de pe piata, la costuri mult mai mici, iar asta se doreste in conditii de criza: eficientizarea cheltuielilor.

Fie second hand, fie refurbished, calculatoarele cumparate din magazine online specializate nu fac rabat de la calitate sau functionalitate in parametri normali. Atat impatimitii de tehnologie ce folosesc computerele pentru editare foto-video, aplicatii grafice complexe ori jocuri, cat si cei ce au nevoie de calculatoare pentru editare text, navigare internet - scopuri de baza - pot gasi solutii foarte eficiente pe piata calculatoarelor second hand. Vandute la preturi considerabil reduse fata de tehnica nou aparuta pe piata, reprezinta o alternativa mult mai rentabila.

Decizia de a cumpara un calculator second hand nu este deloc gresita, cum ar putea crede unii. Exista magazine online specializate - cum este si Diablos Computer - care pun la dispozitia pasionatilor de tehnologie variante optime indiferent de exigente.

Daca se doreste un computer performant dar nu foarte scump - se poate alege varianta unuia second hand sau refurbished, licentiat chiar cu sistem de operare Windows la costuri mult mai reduse.

Aceleasi produse, aceeasi calitate, garantie oferita de pana la 36 luni in functie de produs sunt doar trei dintre avantajele pe care le ofera calculatoarele second hand, pe langa avantajul net al pretului redus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
#aparatura second hand, #calculatoare second hand, #magazin online calculatoare, #Diablos Computers , #componente laptop