Mobile World Congress - 50.000 de lideri in telefonie mobila, reuniti la Barcelona

Sambata, 05 Februarie 2011, ora 09:34
1261 citiri
Mobile World Congress - 50.000 de lideri in telefonie mobila, reuniti la Barcelona
Foto: GSMA

GSMA Mobile World Congress, cel mai important eveniment al anului 2011 pentru domeniul comunicatiilor mobile, ia startul pe 14 februarie, la Barcelona.

Intr-o lume sfasiata de conflicte si crize, stirile circula ca fulgerul gratie comunicatiilor mobile. In acest domeniu, pasii spre progres, mai mici sau mai mari, sunt intotdeauna importanti pentru umanitate, asa cum a fost si primul pas pe Luna.

Traim intr-o lume dinamica, uneori imprevizibila si cruda, in care terorismul sau cataclismele naturale nu inceteaza sa ocupe primele pagini ale ziarelor, dar este o lume aflata in perpetua miscare, in care stirile circula ca fulgerul si oamenii nu mai pot ramane neinformati.

Telefonia mobila a devenit un adevarat ecosistem, care se afla acum pe marele val al unor transformari fara precedent, cu noi modele de afaceri, care trebuie sa se reinventeze din mers si cu inovatiii din ce in ce mai surprinzatoare.

Pe aceasta piata in continua emergenta apar mereu noi jucatori cu idei provocatoare, in ideea de a face viata tututor un pic mai buna.

Tehnologia evolueaza ametitor, odata cu o perceptie colectiva mai receptiva la schimbare, iar viata cel putin a unora dintre locuitorii planetei continua sa se imbunatateasca prin comunicare.

In centrul acestei transformari se plaseaza si un eveniment asteptat cu nerabdare: GSMA Mobile World Congress, viitoarea intalnire anuala de mare anvergura a industriei telefoniei mobile si comunicatiilor, care va avea loc in fascinanta Barcelona, intre 14-17 februarie.

Un loc foarte bine ales, unde inventivitatea si imaginatia lui Gaudi incitand peste timp invita la idei novatoare si nonconformiste.

Sunt asteptati sa participe mai mult de 50.000 de lideri de telefonie mobila din 200 de tari. Evenimentul are ca scop principal accelerarea directa a transformarii, care va conduce la o comunicare permanenta prin intermediul unor tehnologii de ultima ora, intr-o lume a mobilitatii si a vitezei.

Congresul din acest an va include:

Discursuri si propuneri de actiune provocatoare, din partea unor personalitati de marca din domeniul telefoniei mobile si comunicatiei online, care se vor reuni intr-o conferinta speciala.

Va avea loc si o expozitie in cadrul careia peste 1.300 de companii vor prezenta produse de ultima ora, impreuna cu noi tehnologii, care vor defini viitorul telefoniei si comunicatiei mobile, un centru de demonstratie si aplicatii de telefonie mobila numit APP Planet, care va organiza si un forum de discutii de o zi, si nu in ultimul rand, un program de premii care vor evidentia cele mai inovatoare solutii si initiative din intreaga lume.

Congresul va fi cel mai bun loc de intalnire al planetei pentru prezentarea de oferte in domeniul crearii de retele in industria telefoniei mobile si pentru identificarea unor surprinzatoare oportunitati de afaceri.

Printre personalitatile marcante din domeniu, care si-au confirmat participarea si care vor veni cu discursuri continand numeroase propuneri concrete, se numara presedinti si directori generali ai unor cunoscute retele de comunicare: Randal Stephens (AT&T), Eric Schimdt (Google), John Chambers (CISCO), Hans Vestberg (Ericsson), Steve Ballmer (Microsoft), Stephen Elop (Nokia), Vittorio Colao (Vodafone), Dick Costolo (Twitter) si Carol Bartz (Yahoo).

Mai multe informatii cu privire la eveniment pot fi gasite pe site-ul conferintei Mobile World Congres.

Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Planul ONU pentru schimbările climatice nu include reducerea consumului de carne. Sunt ignorate și proteinele vegetale
Omisia mențiunilor cu privire la reducerea consumului de carne din planul ONU pentru luptă împotriva schimbărilor climatice a atras critici din partea experților. Raportul ONU nu aduce în...
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Alimentul pentru care prețurile s-au dublat de la începutul anului: ”E foarte dificil de prezis ce se va întâmpla cu piața”
Cotaţiile futures la cacao s-au dublat în mai puţin de trei luni, ceea ce va majora costurile dulciurilor pentru consumatori şi îi va trimite pe producătorii de ciocolată să caute materie...
#GSMA Mobile World Congress, #conferinta comunicatii mobile , #comunicatii