Un speaker italian celebru vine la IMWorld 2017 sa explice cum in advertising, umorul vinde mai bine decat sexul

Comunicat de presa
Vineri, 04 August 2017, ora 18:14
5935 citiri
Un speaker italian celebru vine la IMWorld 2017 sa explice cum in advertising, umorul vinde mai bine decat sexul

Pasionatii de publicitate, comunicare sau alte industrii conexe advertisingului au ocazia de a-l intalni la IMWorld 2017 pe celebrul speaker Italian Sergio Spaccavento, un multitalentat director de creatie, copywriter, scenarist de cinema, TV & radio si un maestru al advertisingului revolutionar, folosindu-se atat de canalele digitale, cat si traditionale.

Speakerul italian va urca pe scena Marketing Innovation a celei de-a 6-a editii IMWorld, din 4-5 octombrie, unde va sustine o conferinta cu tema: "Sexul vinde, dar umorul o face mai bine".

Alaturi de Sergio Spaccavento, printre primii keynote speakeri care au confirmat deja prezenta la IMWorld 2017 sunt si trei femei cu cariere stralucite in domeniul lor de activitate.

Ghislaine Boddington este conferentiar in Digital Immersion la Universitatea Greenwich, Londra si Creative Director & Studio Expert la BBC. Sunt doar trei din multele functii pe care specialista britanica le detine. Ghislaine Boddington este un artist-curator, dar si un cercetator care, la inceputul anilor 90, a dezvoltat si chiar creat tehnologii de tip body responsive.

Recunoscuta in lume ca un pionier in acest domeniu, Ghislaine Boddington este o mare sustinatoare a folosirii intregului corp uman ca instrument in interactiunea digitala. Cercetatoarea care va urca pe Main Stage IMWorld 2017, de la Romexpo, si-a concentrat munca pe dezvoltarea a ceea ce ea numeste The Internet of Bodies.

Nicoletta Iacobacci este Keynote Speaker, Future Media Strategist & Expert in Transformative Technologist, dar si o rebela, dupa cum se autocaracterizeaza. Nicoletta Iacobacci este Ethics HyperLeader la Hyperloop Transportation Technologies, compania americana care a dezvoltat sistemul de transport Hyperloop, conceput de Elon Musk.

Cei peste 25 de ani de experienta in new media, jurnalism si broadcasting digital si-au lasat amprenta in numeroasele proiecte in care a fost implicata.

Membru al Academiei Internationale a Televiziunilor de Arta si Stiinta, speakerul din Elevetia este curator a cinci editii TEDx Transmedia si a noua editii European Broadcasting Union Summits, dar si un guru al Premiilor BAFTA. Sesiunea Nicolettei Iacobacci de pe Main Stage IMWorld 2017 va avea ca subiect tehnologiile exponentiale si impactul pozitiv/negativ pe care-l au in societate.

Un alt subiect dezbatut la Bucuresti va fi VR-AR-MR, adica Realitate Virtuala, Realitate Augumentata si Realitate Mixta.

Tot o femeie expert international este si Cecile Cremer, care-si defineste talentul ca fiind curiozitatea nestavilita.

Originara din Olanda, Cecile Cremer se declara obsedata de viitor si aspira sa fie vocea consumatorilor interculturali prin excelenta ale caror necesitati sunt in permanenta schimbare. Cecile Cremer este cel mai tanar specialist in trend & Innovation care participat vreodata la prestigioasa Trendslator Trend Network.

Trendsetter-ul olandez este fondatorul Wandering the Future, o companie care sprijina companiile sa inteleaga potentialul zilei de maine, topic pe care-l va aborda si pe Main Stage de la IMWorld.

Christian Rangen este consultant de strategie si inovare, Corporate Accelerator Expert, keynote speaker, workshop facilitator, autor, antreprenor si lector al scolii de afaceri norvegiene. Lista functiilor nu se opreste aici.

El ofera consultanta in materie de strategie, transformare, crestere si inovatie atat profesionistilor in business, cat si start-up-urilor.

Christian Rangen va vorbi pe Main Stage IMWorld 2017 despre Inovarea rapida in lumea digitala, oferind publicului roman solutii si instrumente care sa maximizeze eforturile inovarii, venind cu exemple de buna practica din industrii precum energie, finante, constructii, retail si IT.

Pe scena Developers a IMWorld 2017, al carei program cuprinde o zi dedicata testarilor software, iar o zi pentru Java, au confirmat deja prezenta 3 keynote speakers.

Dan Haywood este developer, consultant si trainer in Agile, DDD, Enterprise Java and. NET. Originar din Marea Britanie, Dan Haywood este membru in Project Management Committee Chair Apache Isis, o platforma Java pentru crearea de aplicatii line-of-business care implementeaza naked objects pattern. Sesiunea lui va fi pe tema Apache Isis si a implementarii naked objects pattern.

Alex Soto este Inginer Senior Software la Red Hat, dar si un reputat inginer catalan, arhitect de software, specializat in enterprise technologies, test automation & continuous delivery pe platforma Java.

Cu o experienta de peste un deceniu in Java, Alex Soto va sustine pe scena bucuresteana IMWorld o conferinta pe tema Testing for Unicorns. Originar din Barcelona, Alex Soto este si un speaker international, precum si lider NoSQLUnit, dar si membru de baza in mai multe grupuri de experti.

Alparslan Avci este Solutions Architect la Hazelcast. Originar din Istanbul, Avci este un pasionat si un profesionist care incearca sa gaseasca cele mai bune solutii fara a face vreo concesie specificatiilor, avand o filosofie de programare distribuita si orientata pe obiect.

Expunerea sa la Bucuresti se intituleaza In-Memory Data Streams with Jet. Cu siguranta, atat dezvoltatorii cu experienta, cat si incepatorii vor avea ce invata de la celebrul specialist turc.

Cea de-a 6-a editie Internet & Mobile World va avea loc in 4 si 5 octombrie, la Romexpo si va reuni peste 140 de speakeri pe cele 6 scene ale evenimentului: Main Stage, SMBs & Enterprise Solutions, Developers, Digital & E-Commerce, Marketing & Innovation si Security Stage.

Acestora le corespund 4 zone expozitionale cu peste 130 de companii care vor prezenta 2.300 de solutii IT si digitale.

La IMWorld 2017 sunt asteptati peste 8.500 de vizitatori, dintre care 3.000 de nivel CxO.

Accesul se face pe baza de bilet ce poate fi achizitionat de pe www.imworld.ro in sectiunea Early registration pana pe 22 august.

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare:

Partenerii de scene si sponsorii care au confirmat deja prezenta la cea de-a 6-a editie IMWorld sunt:

Partenerii scenelor de conferinte:

MiniCRM - SMBs & Enterprise Solutions Stage

Raiffeisen Bank - Digital & E-Commerce Stage

Sponsori: Syswin Solutions, Temperfield, The Digital Box, SoftOne.

Despre IMWorld

Concept propriu al companiei Universum Events, IMWorld a devenit in cele 5 editii, un hub care genereaza new business si in care comunitatea dezvolta digitalizarea in Romania.

In fiecare an, in prima saptamana din octombrie, timp de 2 zile, mediul de business activ din Romania se intalneste cu tot ce este mai important in procesul de transformare digitala la Internet & Mobile World.

Structurata ca o expo-conferinta B2B, IMWorld are misiunea de a sprijini toate industriile din Romania sa adopte digitalizarea pentru a creste eficienta si productivitatea.

Prin know-how-ul oferit de agenda evenimentului si prin solutiile marilor jucatori din piata de IT prezenti in eveniment, IMWorld genereaza plusvaloare concreta si contribuie activ la dezvoltarea economiei, punand in relatie directa specialistii cu nevoia de digitalizare.

Despre Universum Events

Cu o experienta de peste 10 ani in organizarea de evenimente corporate premium, Universum Events si-a construit reputatia de adevarat arhitect in industrie.

Compania are propriile marci, precum Bucharest Technology Week, Internet & Mobile World si MyConnector si o divizie de evenimente personalizate: MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Exhibitions), axata pe evenimente de amploare pentru clienti, precum Microsoft Summit si Cisco Connect, dar si petreceri si zile ale companiei.

Compania detine cea mai mare licenta de team building din lume, oferind partenerilor sai concepte unice, devenite celebre in Europa si peste Ocean.

Incepand din 2017, Universum Events a adaugat portofoliului de concepte de succes, Hercules Trophy, cunoscut ca fiind cea mai cool competitie semi-atletica de pe planeta dedicata companiilor.

Un nou concept propriu marca Universum Events este Imobiliarium, expozitia tehnologizata de locuinte, in care vizitatorii pot vizualiza cu ajutorul Realitatii Virtuale o parte din casele si apartamentele din oferte.

Pentru detalii, va invitam sa urmariti site-urile proiectelor:

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#IMWorld 2017 , #comunicatii