Internet gratuit la metrou - Afla cand expira oferta

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 11:15

   

Internet gratuit la metrou - Afla cand expira oferta
Abonatii Orange si Vodafone care circula cu metroul vor mai putea accesa Internetul gratuit oferit de cei doi operatori pana pe 15 ianuarie, respectiv 31 ianuarie, conform reprezentantilor celor doua companii.

Orange si Vodafone au inceput sa ofere acces gratuit la Internet mobil la metrou la inceputul lunii noiembrie a anului trecut si urmau sa intrerupa acest serviciu la finele anului, scrie Capital.

Operatorii au decis sa prelungeasca oferta si in luna ianuarie. Internetul de la Vodafone ramane gratuit la metrou pana la 31 ianuarie 2012, in timp ce Orange a decis sa prelungeasca perioada pana in 15 ianuarie.

Singurul operator care va continua sa ofere Internet gratuit la metrou va fi RCS&RDS. Cei care nu sunt abonati la Digi Net, pot testa gratuit Digi Wi-Fi, timp de o ora pe zi. Abonatii, in schimb, au acces nelimitat.

Pentru a putea accesa unul dintre hotspoturile companiei abonatii trebuie sa isi faca un cont Digi Care pe digicare.rcs-rds.ro.

Aici se selecteaza optiunea "Creare cont". Pentru finalizarea procesului si confirmarea identitatii trebuie sa introduceti CNP-ul si numarul contractului RCS-RDS, alaturi de o adresa de e-mail valida si o parola.

Dupa ce v-ati inregistrat, in pagina de administrare a contului, mergeti la sectiunea Digi Wi-Fi, alegeti un nume de utilizator si o parola.

Pe acestea le veti folosi mai tarziu, la conectarea de pe dispozitivele mobile. Nu mai ramane decat sa activati optiunea Wi-Fi de pe telefonul mobil, tableta sau laptop si cautati hotspotul Digi Wi-Fi.
Citeste mai multe despre
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2389 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
tractoristu
rank 1
Ce business-uri conduceti voi
De va trebuie internet in metrou ?
Soferul de la limuzina e in concediu, de mergeti cu tramvaiu ' ? daca nu se inventa internetul , ce faceati ?
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor