Suferi de viciile tehnologiei? Vezi cum scapi de ele

Miercuri, 24 Noiembrie 2010, ora 10:41
1383 citiri
Suferi de viciile tehnologiei? Vezi cum scapi de ele

La fel ca in lumea reala, si in versiunea digitala, oamenii au viciile lor. Incepand de la setarea unei parole in mod superficial, pana la lovirea PC-ului, daca proceseaza mai greu, toate aceste obiceiuri pot rezulta in piederi materiale reale.

Iata cateva dintre cele mai importante vicii ale tehnologiei si metode de evitare ale acestora.

Programele de securitate

Cateodata, din comoditate, avem impresia ca putem evita site-urile si programele malitioase, astfel ca nu mai este nevoie de antivirus. Din pacate, ne dam seama rapid ca programele de protectie impotriva virusilor sunt o necesitate.

Informatii de rezerva

Daca hard drive-ul tau adaposteste fisiere importante, atunci este obligatoriu sa-i faci o copie de rezerva. Toate hard disk-urile cedeaza, mai devreme sau mai tarziu, nu astepta ca acest moment sa te ia pe nepregatite.

Daca faci back-up la informatiile de pe laptop, este indicat ca drive-ul pe care ai facut copia de rezerva sa nu stea tot timpul langa laptop. Altfel, daca un hot va pune mana pe laptop, va lua inevitabil si hard-ul de langa.

Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să anunțe noile iPad-uri pe 7 mai
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de tablete iPad într-un eveniment online programat pentru data de 7 mai. După mai bine de un an și jumătate de la ultima actualizare a...
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
#vicii tehnologie Internet calculator , #conectare internet