Mozilla pregateste versiunea Metro a browserului Firefox

Sambata, 10 Martie 2012, ora 22:33

   

Mozilla pregateste versiunea Metro a browserului Firefox
Mozilla a confirmat oficial informatia potrivit careia versiunea Metro a browserului Firefox pentru Windows 8 se afla in plin proces de fabricatie, astfel incat sa raspunda cu promptitudine la apel.

Un apel asteptat in cursul ultimului trimestru al anului 2012, cand piata va face cunostinta cu noul sistem operativ purtand semnatura casei Microsoft, relateaza Webnews.

Mozilla cocheta de o buna bucata de vreme cu ideea dezvoltarii unei versiuni optimizate de Firefox, dedicate interfatei Metro a noului Windows 8, astfel incat informatia nu reprezinta tocmai o surpriza.

Potrivit sursei citate insa, aceasta versiune va fi accesibila numai atunci cand Firefox este ales drept browser default al sistemului (prestabilit) - in caz contrar nu poate participa la modalitatea Metro, conform unei decizii specifice adoptate de Microsoft.

Avand in vedere ca deocamdata Windows 8 este disponibil doar in varianta Consumer Preview, un browser Firefox dedicat interfetei Metro mai are inca mult de lucru pana la a se putea declara la inaltimea exigentelor impuse de blazonul catre care si-a indreptat atentia, rezumandu-se in momentul de fata la un proiect aflat in faza initiala, precizeaza sursa.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3561 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor