5 accesorii muzicale in care inca mai merita sa investesti

Advertorial
Joi, 30 August 2018, ora 16:50
5028 citiri
5 accesorii muzicale in care inca mai merita sa investesti

In ultimii ani, tehnologia a avansat foarte mult si foarte putine din accesoriile digitale pe care le stiai cand erai mai mic, aproape ca nici nu le mai vezi pe nicaieri. Dar, adevarat, odata cu tehnologia evolueaza si oamenii, asa ca putini sunt cei care se mai agata inca de lucruri demult demodate.

Colectionarii nu ar fi deloc de acord cu aceste randuri, insa e de inteles ca oamenii nu mai vor sa pastreze chestii vechi, atata timp cat pot fi inlocuite cu cele noi, mult mai perfomante si utile.

Asa cum toata lumea s-a obisnuit, trend-urile revin, indiferent de ce categorie este vorba, asa ca, cei care au mai pastrat cate ceva oldie&goldie, se pot bucura de beneficii.

Care sunt accesoriile muzicale aparent demodate, dar in care merita sa mai investesti?

1. Vinyl-urile

Placile muzicale inca sunt un accesoriu foarte valoros, mai ales daca vorbim despre muzica veche, buna si foarte buna, care abia se mai gaseste.

In ultimii 5 ani, vinyl-urile au devenit foarte populare, datorita reintoarcerii lor la marile pupitre, unde DJ-ii au inceput sa le readuca la viata.

Astazi, muzica pop, electro,deep house si multe alte genuri muzicale se gasesc in LP-uri, pe placile de vinyl. Asa ca, daca vrei niste muzica buna, alege acest suport muzical si bucura-te de calitatea exceptionala a sunetului unui pick-up.

2. DVD-ul

Poate vei fi mirat, insa dvd-urile inca se mai gasesc pe piata si, pentru multe persoane, constituie nici mai mult nici mai putin decat o modalitate de a mai sustine trupa preferata. Cum? Cumparand dvd-ul.

Da, intr-adevar, exista multe alte metode de a face acest lucru, insa aparent aceasta a ramas cea mai clasica si una dintre cele mai alese de catre cunoscatori.

Desi este luat de multe ori in gluma, dvd-ul isi spune cuvantul oricand, atata timp cat mai ai pe ce sa il asculti. Ai fi mirat sa afli cat de multi oameni cumpara dvd cu muzica si cat de multi colectioneaza asa ceva!

3. Casti audio JVC HP

Un model de casti over ear vintage, sau mai bine spus foarte vechi. Probabil nu se mai gasesc in marile magazine, insa multe persoane mai vand asa ceva ori pentru ca au pe acasa si nu le mai recunosc valoarea, ori pentru ca le mai comercializeaza de prin mari si tari, pentru cunoscatori, nostalgici si pasionati. Aceste casti au un design incredibil, asemanator celor de aviator si, mai mult de atat, se aud extrem de bine.

Daca esti pasionat de sunetul frumos si iti place sa asculti muzica la maxim, atunci trebuie sa incerci acest model. Pe parcurs au aparut serii de JVC mai noi, insa nu la fel de "autentice".

Cele de mai sus ar fi cele mai cunoscute accesorii muzicale, care inca se mai gasesc pe piata si se bucura de investitii din partea iubitorilor. Pana la urma, merita sa ai si sa pastrezi asa ceva, daca nu pentru uz propriu, macar pentru a le arata copiilor tai cam cum te distrai tu cu sunetele.

De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
ToddyCat, hackerii care vizează organizații guvernamentale și militare. Cum își obțin informațiile
Kaspersky, compania rusă de securitate cibernetică, a raportat recent activitățile unui grup de hackeri numit ToddyCat, care vizează organizații guvernamentale și militare din regiunea...
#accesorii muzica, #dvd muzica, #vinil muzica , #gadget