Care au fost cele mai proaste gadgeturi din 2014

Vineri, 26 Decembrie 2014, ora 22:11
6944 citiri
Care au fost cele mai proaste gadgeturi din 2014
Foto: phonearena.com

Anul care sta sa se incheie s-a remarcat prin tehnologii uimitoare, dar si prin produse care nu s-au ridicat la inaltimea pretentiilor utilizatorilor.

Iata care sunt cele mai proasta gadgeturi ale anului 2014, potrivit unei clasificari facute de Engadget:

Samsung Gear S

Desi 2014 a fost cu siguranta anul ceasurilor inteligente, Samsung nu a avut o idee prea inspirata cand a creat Gear S. El are ca sistem de operare Tizen, ceea ce nu reprezinta deloc un avantaj. Produsul are si toate functiile pe care un smartphone le detine, ceea ce se traduce intr-o dimensiune mai mare.

Acest lucru inseamna ca fara un telefon nu se pot instala aplicatii pe el, ceasul inteligent neputand fi activat. De asemenea, utilizatorul este dependent de smartphone pentru primirea oricarei notificari ce apare pe ceas.

ZTE Sprint LivePro

Produsul chinezilor de la ZTE poate functiona ca proiector, hotspot sau media player. Problema este ca niciuna dintre aceste functii nu este dusa la indeplinire prea bine. Bateria lui tine doar o ora si jumatate atunci cand el este utilizat ca proiector.

Rezolutia slaba (854 x 480 de pixeli) nu ofera o calitate prea buna pentru vizionarea unor filme. In plus, sunetul produs de cooler este deranjant, iar pretul de circa 250 de euro vine ca un argument pentru cei care nu si-l doresc.

Microsoft Band

Multimea de senzori care ajuta la monitorizarea batailor inimii si altor functii, precum si lumina ultravioleta si GPS-ul inclus sunt dotari importante pentru un astfel de produs.

Lipsa lui flexibilitate il face insa la fel de neplacut de purtat ca pe o pereche de catuse. Acest gadget are multe calitati tehnice impresionante fata de altele de pe piata, ceea ce il poate impune in viitor, cu ajutorul unor mici schimbari.

HP SlateBook 14

Acest laptop are ca sistem de operare Android, ceea ce nu il face neaparat mai bun decat unul din categoria Chromebook cu Windows instalat. Durata de viata a bateriei si tastatura de calitate sunt calitati incontestabile ale produsului HP, insa programul lui de operare este destinat in special dispozitivelor cu touchscreen. In plus, pretul de 350 de euro nu poate fi considerat un avantaj.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#gadget pret android, #gadget android pret, #gadgeturi 2014, #gadget samsung , #gadget