Cele mai asteptate gadget-uri din 2012

Marti, 03 Ianuarie 2012, ora 18:26
3649 citiri
Cele mai asteptate gadget-uri din 2012

Tehnologia face parte din ce in ce mai mult din viata noastra, iar in fiecare an, companiile din IT vin cu noi gadget-uri, mai performante si mai atractive.

Publicatia Business Insider a realizat o lista a celor mai asteptate dispozitive din 2012.

Nokia Lumia 800

Lansat in 2011 doar in cateva tari, Nokia Lumia 800, primul telefon cu sistem de operare Windows, ar putea avea anul viitor un succes rasunator.

Smartphone-ul are un ecran de 11,6 cm, o greutate de 142 g si o camera de 8 megapixeli.

iPhone 5

Multa lume a fost dezamagita cand, in 2011, cei de la Apple au prezentat iPhone 4S, deoarece impatimitii tehnologiei asteptau un iPhone 5. Insa acest lucru nu i-a oprit sa cumpere terminalul 4S in peste 4 milioane de exemplare, in primul weekend de la lansare.

Insa asteptarea va lua sfarsit in acest an, cand va aparea pe piata noul iPhone 5. Acesta vine cu cateva noutati, cum ar fi un ecran mai mare si conexiune 4G.

Noul Nexus, fabricat de Motorola in 2012?

Google a lansat pana acum doua telefoane Nexus extrem de apreciate, iar pentru 2012 se preconizeaza inca un smartphone din aceasta categorie. Momentan, despre noul sistem de operare Android nu se stie decat numele, Jelly Bean. Iar cum Google detine acum Motorola, oare aceasta firma se va ocupa de proiectarea noului gadget, sau marea companie va continua parteneriatul cu Samsung?

Noile telefoane BlackBerry 10

Compania RIM se bazeaza pe sistemul de operare QNX ca sa rezolve problemele majore pe care telefoanele BlackBerry le-au avut in 2011. Singura informatie care a fost facuta publica este ca noile smartphone-uri vor fi lansate in a doua jumatate a anului 2012.

MacBook-uri imbunatatie

In ultima perioada, au existat multe zvonuri conform carora toate versiunile de MacBook-uri vor fi imbunatatite. Cel mai probabil, rezolutia ecranelor va fi mai mare, iar MacBook Air va avea un ecran de 38 cm.

Samsung Galaxy Tab

Noua tableta Samsung Galaxy Tab se zvoneste a fi extrem de performanta, preconizandu-se ca va avea un ecran de 30 cm si o rezolutie de 2560 x 1600. In plus, ar putea o greutate mai mica decat versiunea actuala.

iPad 3

Inca nu se stie prea multe despre noua tableta de la Apple, iPad 3, care va fi lansata in februarie sau martie 2012. Singurele informatii facute publice sunt ca va avea un ecran mai mare si o conexiune 4G. Cel mai probabil, compania va pastra in magazine si versiunea iPad 2, la un pret mai mic, pentru a rivaliza cu tabletele ieftine, precum Kindle Fire.

Noul Kindle Fire

Amazon a anuntat ca tableta Kindle Fire va fi disponibila in doua versiuni, una cu un ecran de 18 cm, iar cealalta, cu un ecran de 25,4 cm. Cum prima a fost lansata in 2011, se asteapta ca cea de-a doua sa apara anul viitor.

Samsung Galaxy S III

Despre noul Samsung Galaxy S III nu se stie foarte multe, decat ca va avea un procesor mai rapid. Insa acest dispozitiv ar putea fi un pariu sigur pentru companie, zvonindu-se ca va fi mai performant decat Galaxy Nexus.

Apple TV

Inca de cand Steve Jobs a declarat ca a gasit solutia la problemele televiziunii, oamenii asteapta cu nerabdare noile televizore de la Apple. Cel mai probabil, noul serviciu va aparea la sfarsitul anului 2012 sau la inceputul lui 2013.

Citeste si:
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu: "La acest congres, președintele PNL a fost reales: Klaus Iohannis"
Cristian Tudor Popescu este de părere că după Congresul PNL desfășurat sâmbătă, 25 septembrie, adevăratul câștigător este Klaus Iohannis, care a fost „reales președinte PNL”....
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu, după Congresul PNL: "Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului"
Marcel Ciolacu a declarat despre Congresul PNL de sâmbătă, 25 septembrie, că „nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al COVID-ului” şi că a asistat la o ruşine...
Sursa: Ziare.com