Cele mai interesante gadgeturi pe care le putem face cadou

Advertorial
Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 10:54
19640 citiri
Cele mai interesante gadgeturi pe care le putem face cadou

Se apropie sarbatorile si incepem deja sa cautam cele mai bune idei de cadouri.

Gadgeturile au devenit parte din viata noastra si reprezinta o solutie simpla si accesibila, fie ca ne gandim la cadourile pentru cei dragi, fie ca vrem sa le cumparam chiar pentru noi.

In plus, putem profita de aceasta perioada excelenta pentru shopping, cand magazinele online ne asteapta cu o multime de discounturi.

Site-ul Okazii vine cu propuneri foarte interesante pentru zona de gadgeturi. Asa cum era de asteptat, smartwatch-urile devin tot mai atractive si se integreaza simplu in multe dintre activitatile noastre.

Cu un design elegant sau modern, aceste dispozitive se fac usor remarcate si ne ofera o multime de facilitati, de la posibilitatea de a primi alerte de e-mail sau din social media fara a mai verifica telefonul si pana la diversele aplicatii de fitness, care ne ajuta sa ne mentinem sanatosi.

Daca ne dorim un smartwatch performant, la un pret convenabil, Okazii este locul unde putem gasi exact ce ne dorim. Vom descoperi aici o mare varietate de produse, modelele Apple Watch, Huawei, Pebble, MyKronoz, ZeWatch, Sony, Samsung sau LG mentinandu-se in topul cautarilor din aceasta perioada.

Dronele reprezinta o alta categorie de gadgeturi la moda, iar aparitia unor modele tot mai complexe genereaza si o crestere a interesului cumparatorilor. Si in acest caz avem o multime de posibilitati de selectie, in functie de planurile noastre si de suma pe care vrem sa o investim.

Pornind de la modele de jucarie si ajungand pana la cele profesionale, categoria de drone de pe Okazii ne asteapta cu una dintre cele mai bogate oferte din domeniu. Preturile incep de la 99 de lei si pot ajunge pana la 10.000 de lei, in cazul unui model performant.

Cei mai multi dintre utilizatori cauta in special modelele care au in dotare camera video, iar DJI Phantom si Parrot Bebop se numara printre vedetele acestei categorii.

Pe Okazii, categoria de gadgeturi este una dintre cele mai diversificate. Ar fi de remarcat, printre altele, si produse precum: bratari de fitness, USB gadgets, statii meteo cu senzor wireless sau mini PC-uri, multe dintre ele avand si reduceri de pret in aceasta perioada.

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#idei cadouri sarbatori okazii ro, #cadouri gageturi okazii ro , #gadget