Cele mai tari gadgeturi pentru copii (Galerie foto)

Vineri, 01 Iunie 2012, ora 18:57
6324 citiri
Cele mai tari gadgeturi pentru copii (Galerie foto)
Foto: Arhiva

Consolele de jocuri, tabletele si elicopterele controlate prin iPhone sunt gadgeturi perfecte pentru copiii mai mari, insa puteti gasi destule aparate haioase si pentru cei de doar cativa ani.

Multe din dispozitivele facute special pentru copii sunt rezistente la cazaturi si tratamentele brutale pe care cei mici le aplica, de multe ori, jucariilor.

Iata cele mai tari gadget-uri pe care le puteti oferi copiilor:

Casti Kidz Gear Volume Limit

Apple pune la dispozitia copiilor peste doi ani o pereche de casti special adaptate dimensiunilor si nevoilor acestora. Castile au aceeasi calitate audio ca si cele pentru adulti, insa volumul este limitat, astfel incat sa nu dauneze auzului celor mici.

Castile au control pe fir, precum si microfon, sunt foarte usoare si confortabile, cantarind doar 40 de grame. Pretul este de 29,95 dolari.

BabyPing

Dispozitivul pentru monitorizarea copiilor permite sa auzi si sa vezi fiecare miscare, planset sau zambet al bebelusului, pe iPad sau iPhone. Pentru a controla BabyPing aveti nevoie si de o aplicatie pentru tableta sau smarphone.

Aparatul este dotat si cu un sistem cu infrarosii, care permite monitorizarea copilului si pe timp de noapte. Costul pentru dispozitiv si aplicatie se ridica la 230 de dolari.

Archos ChildPad

Va puteti lasa copilul sa se joace pe iPad, dar, daca va e teama sa nu strice un gadget destul de costisitor, puteti sa-i cumparati propria tableta, la numai 130 de dolari. Archos ChildPad este destinata celor mici, tableta are un procesor single-core de 1 Ghz si 1 GB de memorie RAM, destul cat sa ruleze programe si jocuri simple.

Tableta functioneaza pe baza sistemului de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dar are cateva optiuni eliminate, pentru a spori securitatea. Astfel, pe langa celebrul Angry Birds, copiii au programe de invatare si desen, precum si alte jocuri.

Tableta Kurio

O alta tableta pentru copii vine din partea Kurio, fiind disponibila in trei versiuni, cu ecran de 7, 8 sau 10 inch. Producatorii spera ca tableta sa satisfaca si nevoile parintilor si pe ale copiilor. Astfel, tableta este dotata cu Android 4.0, are 4 GB pentru stocare, cu posibilitatea de extindere la 32 GB, si poate reda fisiere video HD.

De asemenea, are conectori HDMI si USB, camera de 0,3 megapixeli, iar bateria poate dura pana la 6 ore. Tableta este destinata copiilor cu varste intre 5 si 14 ani.

Camera foto Kid-Tough See Yourself

Produsa de Fisher-Price, aparatul foto/video dispune de un obiectiv ce se poate roti la 180 de grade, astfel incat copiii sa-si poate face singuri poze, dar si prietenilor. Aparatul are un zoom digital de 4X, memorie de 256 MB, care poate fi extinsa prin cardul SD, un ecran LCD de 1,8 inch si optiuni pentru editarea fotografiilor.

Insa, cel mai important aspect este rezistenta la socuri: copii pot sa scape camera din mana oricat de des, aceasta nu se va strica.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#gadget copii, #tableta copii, #aparat foto copii , #gadget