Cum va fi viata ta in anul 2024 - o privire in viitor

Luni, 24 Februarie 2014, ora 07:20
9142 citiri
Cum va fi viata ta in anul 2024 - o privire in viitor
Foto: news.com.au

Viata oamenilor va arata complet diferit in anul 2024. Tehnologia va inregistra un avans uimitor, aproape fiecare aspect al vietii cotidiene beneficiind de descoperirile facute de oamenii de stiinta.

Pana atunci ar putea aparea perna inteligenta, cea care iti va monitoriza ritmul cardiac si orele de somn din timpul noptii, scrie news.com.au.

Afisajul televizorului din sufragerie ar putea ocupa tot peretele, el fiind de fapt o holograma proiectata.

Chiar si toaleta se va schimba in viitor. Ea va putea face analize ale lichidelor din corp pentru a putea semnala eventualele probleme de sanatate pe care le ai. Toaleta inteligenta ar putea diagnostica inclusiv cancerul la colon si iti va oferi sfaturi in legatura cu dieta pe care ar trebui sa o urmezi.

Electrocasnicele din locuinta ta vor fi mult mai economice decat in prezent, ele utilizand energie atunci cand ea este mai ieftina. In viitor, oamenii ar putea avea asistenti personali robotizati.

Acesti roboti pot lua informatii din gadgeturile care iti monitorizeaza starea de sanatate, astfel incat sa iti pregateasca masa conform instructiunilor primite. Chiar si deplasarea pana la locul de munca ar putea fi mai usoara. Trenurile viitorului vor calatori cu viteze mult mai mari decat in acum, permitand parcurgerea unor distante mai mari intr-un interval de timp mai scurt.

Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Noutăți despre lansarea smartphone-ului Pixel 8a: prețuri și specificații dezvăluite
Cu ocazia conferinței Google I/O 2024, noua versiune a smartphone-ului Pixel, modelul 8a, face deja valuri înainte de lansarea oficială, datorită unei prezentări video neoficiale care...
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
#tehnologie gadget viitor, #analize medicale viitor, #inovatii viitor, #inventii tehnologie viitor , #gadget