Gadget-uri pentru o baie mai cool (Galerie foto)

Duminica, 08 Ianuarie 2012, ora 08:53
3722 citiri
Gadget-uri pentru o baie mai cool (Galerie foto)

Tehnologia se infiltreaza din ce in ce mai mult in vietile noastre. Fie ca ne usureaza munca, fie ca ne distreaza, gadget-urile au devenit indispensabile pentru desfasurarea activitatilor zilnice.

Insa daca un smartphone a devenit un lucru banal, ramane de vazut daca ne-am putea obisnui, de acum inainte, cu dispozitivele instalate in... baie.

Publicatia Engadget a prezentat un gadget inovator, care iti va face dusul mai placut.

Daca esti un impatimit al tehnologiei si nu poti rezista fara smartphone, tableta sau PC nici macar la dus, iShower iti ofera solutia ideala.

Acest dispozitiv, care poate fi montat pe peretele baii sau in piscina, iti poate oferi o conexiune bluetooth cu gadgetul tau. Astfel, poti vorbi sau asculta muzica pana la 15 ore.

In plus, pretul este de 100$, iar iShower este compatibil cu numeroase dispozitive, inclusiv iPad, iPhone, iPod si Android.

Facebook, cea mai mare retea de socializare, incepe sa ia amploare si in... baie. Recent, a fost prezentata pe site-ul techeblog.com o cortina de dus, numita, Social Shower Curtain, care arata ca un cont personal de Facebook.

Gadget-urile ar putea deveni vitale in ultimii ani, iar Royce Zhang a facut un pas important in acest sens. Conform Yanko Design, el a proiectat un pisoar, numit E-Urinal, care iti monitorizeaza activitatea sanguina din urina.

Adica, in mai putin de 10 secunde, poti afla informatii despre numarul celulelor rosii si albe din sange, despre nivelul pH-ului sau despre nivelul zaharului din sange, doar utilizand toaleta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
O multinațională germană inaugurează un nou birou în România, după ce a anunțat concedieri la nivel global
Compania multinațională de inginerie Bosch a inaugurat marți, 23 aprilie, cel de-al doilea birou din Cluj-Napoca, în cadrul centrului său de inginerie. La nivel de grup, Bosch a anunțat, la...
#gadget, #gadget dus, #gadget baie, #gadgeturi traznite, #gadgeturi noi, #gadgeturi 2012 , #gadget