Gadget-uri si accesorii la moda pentru DSLR-uri (Galerie foto)

Duminica, 19 August 2012, ora 13:36
2749 citiri
Gadget-uri si accesorii la moda pentru DSLR-uri (Galerie foto)

Pentru a face o fotografie memorabila ai nevoie nu doar de noroc si inspiratie, ci si de echipamentul potrivit.

Un DSLR si o geanta de oiective nu mai sunt suficiente aproape pentru niciun fotograf, fie el profesionist, fie de ocazie.

Pe piata au aparut tot mai multe gadgeturi menite sa interconecteze aparatul foto cu o gama cat mai larga de aparatura electronica, in special smartphone-uri si tablete.

Un exemplu este si CameraMator, un dispozitiv wireless montabil pe aparatul de fotografiat care permite transferul in timp real al fotografiilor realizate catre un iPhone sau iPad.

Mai mult chiar, cu ajutorul acestui gadget se poate controla sau programa DSLR-ul.

Exista pana si sisteme de imbunatarire a focalizarii, utile in special in situatiile in care e nevoie sa se preia cadre in miscare.

SnapFocus este un dispozitiv pe care se monteaza DSLR-ul si care permite controlarea obiectivului prin intermediul a doua sisteme mecanice inspirate de franele de mana de la bicicleta.

Pentru a putea surprinde cadre din pozitii in care fotograful nu ar putea sta sau nu ar putea manevra cu usurinta aparatul exista Rhino Slider.

Rhino Slider este practic o extensie pentru trepied, fiind util nu doar pentru DSLR-uri, ci pentru orice tip de aparat video sau foto care poate fi montat pe un trepied standard.

Oricare din aceste produse poate fi achizitionat prin intermediul kickstarter.com, cel mai mare site de finantare a inventiilor.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#gadget DSLR, #extensie trepied, #focalizator, #Rhino Slider, #SnapFocus, #CameraMator , #gadget