Gadget-uri tari, dar ridicol de scumpe (Galerie foto)

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 14:12
3318 citiri
Gadget-uri tari, dar ridicol de scumpe (Galerie foto)
Foto: The Telegraph

Desi majoritatea oamenilor se asteapta ca tehnologia sa revolutioneze lumea in care traim si sa le usureze munca, cei instariti vor ca dispozitivele pe care le folosesc sa aiba cat mai multe functii, existand cativa milionari cunoscuti pentru excentricitatile lor din acest domeniu.

Astfel, publicatia CNBC a realizat o lista cu cele mai tari gadget-uri, care au preturi extrem de ridicate.

1. Samsung SUR40

Pret: 8.400 dolari

Dispozitivele cu ecrane senzitive mari sunt inca in faza lor incipienta, insa au multi fani in intreaga lume. Daca vrei un computer incorporat intr-o masuta de cafea, pe care poti vedea poze sau citi stiri, atunci acest gadget este perfect pentru tine.

Desi multe dintre le sunt inca in faza de prototip, exista, totusi, un model disponibil pentru vanzare, Samsung SUR40, care are un touchscreen de un metru, capabil sa recunoasca degetele, mainile si obiectele puse pe el.

2. Submarin personal

Pret: 2 milioane dolari

Daca vrei sa explorezi, in intimitate, misterele adancului, atunci iti poti achizitiona un submarin personal. Retailer-ul de produse de lux Hammacher Schlemmer a creat un submarin pentru o singura persoana, care cantareste 2,8 tone si poate sta sub apa aproximativ 6 ore. Pretul de 2 milioane de dolari include si un curs de training.

3. Hasselblad H4D-60

Pret: 42.000 dolari

Camera de 60 megapixeli ii confera sistemului Hasselblad o rezolutie excelenta, insa cele mai interesante functii sunt cele de auto focus, extrem de rapide, si senzorul de imagine excelent. Astfel, dispozitivul devine unul perfect pentru fotografiile artistice sau de studio. Insa un card de 4 GB poate stoca doar 50 de fotografii facute cu acest aparat.

4. Telefonul Vertu Signature

Pret: 10.700 dolari

Daca acest model este prea ieftin pentru buzunarele tale, atunci trebuie sa stii ca exista si o varianta a telefonului personalizata cu diamante si rubine, care costa peste 300.000 dolari. Vertu Signature are un ecran luminos si clar, iar tonurile de apel sunt interpretate de London Symphony Orchestra.

5. Video-proiectorul JVC DLA-RS60

Pret: 11.995 dolari

Daca nu vrei sa vizualizeizi filmele la un banal ecran de televizor sau laptop, atunci iti poti achizitiona acest gadget, care ofera o adevarata experienta a cinematografului. In plus, este compatibil 3D.

6. Laptopul Luvaglio

Pret: 1 milion dolari

Acest laptop este dotat cu cele mai noi si performante componente, inclusiv un hard drive de 128 GB. De asemenea, Luvaglio are mai multe modele de carcasa, de lemn, otel sau alte metale. Insa singurul lucru care a "umflat" pretul atat de mult este un diamant unic, cu ajutorul caruia se poate inchide laptopul. Singura modalitate de a-l opri este sa introduci piatra pretioasa intr-un loc anume.

7. Samsung Super OLED

Pret: necunoscut

Samsung Super OLED este un ecran gigantic, de 1,4 metri, pe care poti vedea fotografii de o calitate excelenta, fara un consum prea mare de energie. Insa dispozitivul poate rezolva o problema destul de veche: Doi oameni pot vedea doua programe TV diferite, in acelasi timp, doar purtand niste ochelari speciali. Pretul va fi anuntat in a doua jumatate a acestui an.

8. Castile Ultrasone Edition 10

Pret: 2.800 dolari

In ultima vreme, castile au devenit un simbol al statutului. Cu Ultrasone Edition 10 te poti face remarcat foarte usor, daca achizitionezi o pereche din cele 2.010 de exemplare disponibile. Desi cei din jurul tau nu au cum sa auda muzica pe care o asculti, pot observa cu usurinta design-ul special.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#gadgeturi scumpe, #gadgeturi bogati, #gadgeturi 2012 , #gadget